Mondeo

2019

Ventuză cu fixare pe parbriz sau tabloul de bord (nu este compatibilă cu o consolă de comunicaţie a stâlpului A), suportă apelare mâini libere, redarea muzicii, inclusiv funcţie de încărcare.

Dension* Suport pentru smartphone pentru Ford Mondeo 2019

1 831 835
€ 95,12
<p>Suport andocare, montare pe parbriz sau tabloul de bord, calitate avansată a sunetului prin intermediul sistemului audio Ford, microfon &icirc;ncorporat, ieşire audio AUX şi FM. Funcţie de &icirc;ncărcare a telefonului prin mufa brichetei. Include cablu audio auxiliar. Compatibil cu smartphone cu &icirc;ncărcare Micro- USB și o lățime a telefonului de la 56 la 70 mm , adaptorul Apple Litghtning pentru Micro-USB este necesar pentru Iphone 5.</p>
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon HEV ST-Line Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.