Mondeo

2014

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă X31-S, pentru 3 biciclete, rabatabil 60 grade pentru Ford Mondeo 2014

1 948 383
€ 755,89
<p>Suport de dimensiuni și greutate reduse care permite transportul a 3 biciclete. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei și cadrul de susținere pot fi pliate complet &icirc;n doar c&acirc;teva secunde, suportul poate fi blocat pe bara de remorcare, iar bicicletele pot fi, de asemenea, blocate pe suport. &Icirc;nclinare inteligentă a pedalei de picior pentru un acces ușor la portbagaj chiar și cu bicicletele &icirc;ncărcate, permiț&acirc;nd accesul ușor la compartimentul de &icirc;ncărcare.</p> <p>Vă rugăm să aveţi &icirc;n vedere: Greutatea brută montată pe c&acirc;rligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu &icirc;mpreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depășească limita sarcinii verticale statice</p>
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon
Detalii compatibilitati: Numai în combinație cu cârligul de remorcare retractabil sau detașabil

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.