KA+

2016

Mai rapid, mai ușor și mai atractiv decât încărcarea prin cablu, un kit de încărcare wireless vă permite să încărcați o gamă largă de dispozitive în mișcare. Nu aveți nevoie de priză de fiecare dată - pur și simplu plasați dispozitivul pe partea de sus a suprafeței de încărcare wireless.

Kit wireless de încărcare Qi Soluție universală pentru Ford KA+ 2016

2 452 283
€ 61,81
Permite încărcarea wireless rapidă și ușoară pentru Smartphone-urile compatibile cu Qi (tehnologie de încărcare inductivă) pentru toate autovehiculele. Încărcarea începe automat când Smartphone-ul este plasat pe suportul de încărcare și trece automat pe modul stand-by când bateria este încărcată complet. Pentru mai multă siguranță, încărcătorul se oprește în cazul în care monede sau alte metale intră în contact cu suportul de încărcare. Include suportul de încărcare antialunecare și cablul de fibră optică. Se poate instala în consola centrală precum și în torpedou.
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.