Focus

2022

Luptați împotriva hoților, actualizându-vă vehiculul cu noua tehnologie de securitate Ford. Noua cheie cu senzori de mișcare se dezactivează când nu este folosită pentru a bloca atacurile hackerilor asupra echipamentelor cutiilor de releu, oprind astfel intrarea în vehiculul dvs.

Telecomandă cu senzor de mișcare pentru intrare fără cheie, cu sigla Ford pentru Ford Focus 2022

2 514 050
€ 61,20
Noua telecomandă cu senzor de mișcare detectează când staționează mai mult de 40 de secunde și declanșează un mod de standby. Aceasta oprește toate încercările de hacking al semnalului său cu o cutie de releu. Când mișcați telecomanda ridicând-o în locuința dvs. și îndreptându-vă către vehicul, modul standby este dezactivat și este reluată întreaga funcționalitate. Telecomanda Ford este proiectată să funcționeze cu o rază de acțiune de 2 metri față de mașina cu care este sincronizată
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon Active ST-Line Titanium+ Trend Vignale
Detalii compatibilitati: <p>Cu excepția ST</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.