Focus

2018

Greutatea mai redusă este egală cu o dinamică mai mare; este o regulă de bază în racing. Roțile Ford Performance sunt jante din aliaj ușor FlowForm. Procesul de producție modernizat are ca rezultate confortul îmbunătățit la conducere și caracteristici îmbunătățite de manevrare. În special în combinație cu sistemele de suspensie cu arcuri elicoidale / amortizoare coil-over concepute conform specificațiilor clientului. Concepute special pentru a exprima senzația pură a motorsportului, plus un strat triplu de vopsea rezistentă la condiții de iarnă, în culoarea specială „magnetit” mat, roțile din aluminiu Ford Performance sunt alegerea potrivită pentru un șofer ambițios.

Jantă Performance 18" jantă turnată din aliaj ușor cu logo-ul Ford Performance, design cu 10 spițe, nuanță Magnetite Matt pentru Ford Focus 2018

2 231 752
€ 374,61
<p>8 x 18", offset 55, pentru anvelope 235/40 R18 doar în combinație cu limitatorul de bracaj</p>. Include doar janta din aliaj, fără accesorii. Componente suplimentare sunt necesare pentru instalare.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.

Janta din aliaj auto-omologată Ford Performance, cu formă fluidă, inspirată de jantele de curse, combină toate avantajele jantelor Ford Standard, dar dispune de specificații superioare care fac diferența pentru șoferul cu înclinații sportive:

  • Un proces de fabricație care beneficiază de una dintre cele mai avansate tehnologii care au pătruns în industria jantelor.
  • Formarea fluidității implică aplicarea presiunii asupra butucului interior al jantei în timp ce aceasta se rotește, după ce a fost turnată. Acest proces întinde și comprimă aluminiul, fapt care sporește rezistența de rupere la tracțiune. În acest sens, procesul împărtășește proprietăți similare celor găsite în cadrul procesului de forjare.
  • Produsul final este semnificativ mai ușor și mai rezistent, prezintă o alungire sporită și o rezistență mult mai ridicată la șocuri, precum și capacitatea de a spori capacitatea de încărcare în comparație cu o jantă turnată tradițională (cu același design).
  • Prezintă un aspect unic datorită designului sofisticat, vopselei de calitate superioară cu trei straturi, într-o culoare „Magnetite” mată specială, și siglei Ford Performance caracteristice.
  • Oferă soluția perfectă pentru autovehiculul dvs., împreună cu certificatul de confirmare (COC).
  • Fabricată în conformitate cu sistemul de management al calității DIN ISO 9001
  • Respectă specificațiile globale ale FORD și este testată temeinic pentru rezistență și durabilitate.
  • Fabricată din materiale de calitate superioară, de ultimă generație.
  • Prezintă un finisaj rezistent la frigul din timpul iernii și este testată la expunerea îndelungată la ceață salină, pentru a asigura o rezistență excelentă la coroziune.
  • Fiecare jantă este verificată cu raze X pentru detectarea defectelor de fabricație.
  • Este examinată pe o perioadă extinsă pe bancurile de testare, precum și pe autovehicul, pentru a se asigura menținerea nivelurilor de siguranță pe întreg ciclul de viață al autovehiculului, precum și a performanțelor și caracteristicilor de rulare.
  • Puteți utiliza piulițele de roată și capacul central FORD originale, astfel încât nu aveți nevoie de piese suplimentare.
  • Este proiectată special pentru autovehiculul dvs. FORD, ceea ce înseamnă că nu necesită nicio modificare, prin urmare nu există cerințe ascunse de îndeplinit – doar „montați și uitați”
  • Proiectată să completeze stilul general al autovehiculului.
  • Beneficiază de garanție FORD
Accesoriu compatibil cu: 5-door Wagon ST ST-Line Titanium+ Trend Vignale
Detalii compatibilitati: Cu excepția Active

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Preţul este pe jantă din aliaj şi exclude anvelopa.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.