C-MAX

2015

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă F24, pentru 2 biciclete pentru Ford C-MAX 2015

2 474 456
€ 503,92
<p>Suport pentru biciclete foarte mic și ușor, montat pe c&acirc;rligul de remorcare, pentru 2 biciclete. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei și cadrul de susţinere pot fi pliate complet, suportul este blocabil pe c&acirc;rligul de remorcare, iar bicicletele sunt, de asemenea, blocabile pe suport.</p> <p>Vă rugăm să aveţi &icirc;n vedere: Greutatea brută montată pe c&acirc;rligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu &icirc;mpreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depășească limita de greutate permisă de c&acirc;rligul de remorcare</p>
Accesoriu compatibil cu: C-MAX Grand C-MAX

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.