Sisteme de frânare

Ford Brakes

Puterea de a te opri pe care poţi conta!


Sistemul de frânare reprezintă un element-cheie pentru conceptul de siguranţă; prin urmare, verificarea sa periodică este vitală. 

Kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft sunt special concepute pentru modelul tău Ford; cu ele, scapi de griji şi beneficiezi şi de reparaţii la un înalt nivel calitativ. 

După cum poti constata din tabelul de mai jos, discurile şi plăcuţele nostre de frână vin şi la un preţ prietenos. 

Prin urmare, în cazul în care doreşti o verificare, înlocuire sau reparaţie a sistemului de frânare te rugăm să ne contactezi şi să fixezi o programare.

Plăcuţe de frână la preţuri competitive pentru modelul tău Ford

Reparaţii Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Kuga Transit / Tourneo Connect Ford Transit
Înlocuire set plăcuţe de frână faţă 290 lei 320 lei 350 lei 285 lei 327 lei
Înlocuire set plăcuţe şi discuri de frână faţă 825 lei 950 lei 1.050 lei 975 lei 1.550 lei
Schimb lichid de frână 135 lei 135 lei 135 lei - -


Toate kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft au fost îmbunătăţite şi testate în concordanţă cu cele mai stricte directive Ford şi sunt special concepute pentru modelele Ford.

De asemenea, şi-au demonstrat longevitatea mulţumită rezistenţei la temperaturi înalte, oferind confortul necesar chiar şi în condiţiile unei sarcini mari pe pneu.

*Toate preţurile afişate în această ofertă sunt preţuri recomandate şi conţin TVA conform legislatiei în vigoare şi includ preţul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Oferta NU SE APLICĂ autovehiculelor utilitare echipate cu roţi duble spate. De asemenea, această ofertă este supusă termenilor şi condiţiilor afişate, este valabilă în limita stocului disponibil şi se poate modifica în functie de seria de şasiu.

Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoţie detaliate pe www.fordroadhill.ro.