Ford Edge

 

URCĂ ÎN VÂRF... DE GAMĂ!

Dacă între tine şi tehnologie a existat mereu o atracţie puternică, întâlnirea cu Ford Edge poate fi una de gradul III.


Edge reprezintă culmea tehnologiei şi designului SUV-urilor Ford şi are puterea reală de a-ţi schimba nu doar cursul drumului dar şi aşteptările tale de la o maşină modernă şi inteligentă.


Echipat cu numeroase tehnologii care vizează confortul, printre care Sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie, Sistemul de asistenţă la păstrarea benzii, parbrizul încălzit şi scaunele faţă încălzite, tip sport, Edge te ajută să te concentrezi mai uşor la volan şi să depui mai puţin efort la manevrare.


Iar prin tehnologia inovatoare SYNC 3 controlezi simultan telefonul, muzica, sistemul de navigaţie şi climatizarea, cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau a ecranului tactil color de 8".


Cu Edge nu urci doar culmile tehnologiei, ci aproape orice formă de relief, indiferent de condiţiile meteo, datorită Sistemului Inteligent de Tracţiune Integrală (iAWD).


Ford Edge nu înseamnă doar reducerea efortului de a conduce. Designul inovator te hipnotizează instantaneu, prin formele care emană stil şi îndrăzneală. Acest SUV aparte este o promisiune de calitate fără compromisuri, de la exteriorul impunător, la cele mai mici detalii din interior.


Dacă eşti preocupat de siguranţă, Edge îţi înlătură instant grijile, cu o gamă completă de tehnologii de siguranţă, care controlează sau îţi oferă asistenţă pentru a optimiza aderenţa, tracţiunea, frânarea şi efectele incidentelor nedorite din trafic. Sistemul de Asistenţă pentru situatii de Urgenţă e mereu la îndemană, tot prin sistemul SYNC 3.


Poţi experimenta chiar acum toate acestea, la volanul unui Ford Edge, profitând de oferta specială: avantaj client de 8.500 €* (TVA inclus), pentru modelul Titanium, cu motorizare 2.0 TDCi 210 CP, transmisie Powershift.


Nu mai sta pe gânduri! Vino acum la un drive test sau vizitează-ne în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive.

Află mai multe despre Ford Edge.


Termeni şi condiţii

Oferta este supusă unor termeni şi condiţii, este adresată exclusiv persoanelor fizice şi este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, pentru Edge Titanium 2.0 TDCi 210 CP Powershift. Oferta prezentată include TVA şi este obţinută după includerea cumulativă a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford România; 2. contribuţiei dealerilor participanţi la acest program. Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări optionale. Consumul mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr. 715/2007): 5,9 l/100 km; emisii CO2 (g/km): 152, valoare măsurată în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.12.2017.