Noul Ford Transit Custom

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM


Transit Custom a fost mereu renumit pentru puterea, funcţionalitatea şi fiabilitatea sa. Acum, oferă o gamă şi mai largă de caracteristici inovatoare şi tehnologii inteligente, la care se adaugă o mai mare eficienţă şi niveluri superioare de design şi execuţie. Efectul e că abia aştepţi să urci la volanul unei autoutilitare atât rafinate şi sofisticate.


Ajutor pentru a menţine limita de viteză


Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenţă Inteligentă pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu să te concentrezi la drum. Mai întâi, camera Sistemului de Recunoaştere a Indicatoarelor Rutiere detectează automat limita de viteză curentă (dacă e activat), apoi ajustează automat setarea vitezei maxime la limita respectivă*.


*Este în continuare, responsabilitatea şoferului, să se asigure ca respectă limitele de viteză. Sistemul de Asistenţă Inteligentă pentru controlul vitezei necesită tehnologia Tempomat Adaptiv.

Highslide JS

Mai multă putere, mai puţine emisii


Cu motoarele avansate Ford EcoBlue de 2.0 litri, noul Transit Custom e proiectat pentru a satisface noile standarde de emisii Euro Stage 6, reducând emisiile şi costurile de funcţionare. Chiar dacă aceste motoare sunt mai mici decât motoarele Duratorq de 2,2 litri, în mod remarcabil, oferă mai multă putere.

Noul SYNC 3. Hands-free, fără efort


Ford SYNC 3 e un sistem avansat care îţi permite să ramai conectat şi să controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8" cu gesturi de ciupire şi glisare pentru a naviga intuitiv. Live Traffic te ajută să eviţi ambuteiajele. Poţi chiar solicita o listă de restaurante locale spunand simplu "Mi-e foame".

Highslide JS

Menţine remorca pe banda de rulare


Sistemul de Stabilizare a Remorcii detectează "şerpuirea" sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Highslide JS

Cel mai mare spaţiu de încărcare


Noul Transit Custom poate transporta cu uşurinţă scânduri standard aşezate pe podea, sau trei europaleţi. Datorită zonei de depozitare convenabile şi inovatoare, poate transporta obiecte lungi de până la 3,4 m lungime (L2), fără a impiedica folosirea scaunelor de către pasagerii din faţă. Per total, autoutilitara oferă un spaţiu de încărcare de 6 metri cubi, cu perete despărţitor montat, iar aceasta este doar versiunea cu ampatament scurt (L1): versiunea cu ampatament lung (L2) oferă până la 6,8 m cubi. Are cea mai mare deschidere pentru încărcare laterală în rândul vehiculelor de acest tip. Uşile glisante au de asemenea, un mecanism nou, ce le menţine deschise în siguranţă pentru încărcare.

Highslide JS


Exterior


Executat cu măiestrie, design contemporan

O nouă serie de detalii ultracontemporane ale stilizării exterioare, include o grilă deosebită şi o şină de uşă pentru încărcare laterală la nivel. Farurile transmit de asemenea, un sentiment real de prezenţă pe şosea. Şi, în funcţie de gamă, vei putea alege între: halogen cu lumini de zi fără LED, lumini de tip proiector halogen cu lumini de zi LED, sau faruri xenon de înaltă intensitate cu lumini de zi LED. Aerodinamica îmbunătăţită, pentru o mai mare eficienţă.

Highslide JS

Faruri ultra-luminoase cu lumini de zi.
Highslide JS

Grilă nouă, deosebită, cu trei bare.
Highslide JS

Design nou, de impact, al roţilor.
Highslide JS

Accesul excepţional facilitează încărcarea.
Highslide JS

Iese în evidenţă prin stilizarea contemporană a exteriorului.
Highslide JS

Aspect îndrăzneţ al noii părţi frontale.


Interior


Interior nou, inteligent

Oferă acum un nivel excepţional de confort, calitate şi conectivitate.

Highslide JS

Execuţie superioară într-un interior nou, inteligent conceput.
Highslide JS

SYNC 3 cu comandă vocală şi control tactil.
Highslide JS

Durabil, practic şi inteligent construit.
Highslide JS

Dispunere clară, ordonată a cabinei.
Highslide JS

Depozitarea inteligentă oferă spaţiu pentru orice obiect.
Highslide JS

Spaţiu de încărcare generos, uşor accesibil.


Agil şi uşor de condus

Noul Transit Custom ţi se va părea remarcabil de agil pentru o autoutilitară de dimensiuni medii. Şi vine la pachet cu o mulţime de caracteristici inteligente, ce fac condusul mai uşor.

Caracteristicile indicate pe această pagină pot fi disponibile doar la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi opţiuni suplimentare, ce presupun costuri adiţionale. Pentru mai multe informaţii, descarcă broşura şi consultă specificaţiile actuale.

Ajutor pentru a menţine limita de viteză

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenţă Inteligentă pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu să te concentrezi la drum. Mai întâi, camera Sistemului de Recunoaştere a Indicatoarelor Rutiere detectează automat limita de viteză curentă (dacă e activat), apoi ajustează automat setarea vitezei maxime la limita respectivă*.

*Este în continuare, responsabilitatea şoferului, să se asigure că respectă limitele de viteză. Sistemul de Asistenţă Inteligentă pentru controlul vitezei necesită tehnologia Tempomat Adaptiv.

Tempomat care se adaptează automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat Adaptiv, alegi viteza cu care vrei să te deplasezi, iar sistemul o menţine constantă. Dacă senzorul RADAR incorporat detectează un vehicul în faţă, acesta va încetini maşina ta, pentru a menţine o distanţă prestabilită. Îndată ce drumul din faţă e liber, sistemul va accelera până la viteza aleasă.

Sistemul de Avertizare frontală e o tehnologie care face parte din Tempomatul Adaptiv şi a fost concepută pentru a te avertiza când accidental, te apropii prea mult de vehiculul din faţă.

Marsarier mai simpluStâlpi opritori, biciclete, ziduri joase... Camera video pentru vizualizare spate îţi arată tot ce e în spatele maşinii, pe un ecran integrat în consola centrală. Sistemul arată obiecte pe care le poţi omite şi în plus, afişează linii virtuale pentru a te ajuta să parchezi şi în cele mai înguste spaţii. Camera se activează automat când dai în marsarier.

Suspensie pneumatică spateSistemul de suspensie pneumatică spate se ajustează automat pentru a menţine o gardă la sol constantă, indiferent de condiţiile de încărcare. Prin urmare, te bucuri de o deplasare plăcută, indiferent dacă eşti singur, cu pasageri sau dacă vehiculul e încărcat la maximum.

Tehnologia care vede ce tu nu veziSistemul de Asistenţă pentru Unghiul Mort utilizează senzori RADAR pentru a identifica autovehiculele ce se pot afla în unghiul mort. Aceştia sunt amplasaţi pe ambele părţi ale noului Transit Custom şi te avertizează prin intermediul unei lumini portocalii afişate în oglinda laterală.

Sesizează vehiculele pe care le-ai putea rataAlerta la Intersectarea cu Traficul e o tehnologie complet nouă, ce face parte din noul Sistem de Asistenţă pentru Unghiul Mort (BLIS). Când ieşi cu spatele din parcare şi ai vizibilitate redusă asupra traficului, Alerta la Intersectarea cu Traficul detectează vehicule care se apropie şi emite un sunet de avertizare. Această tehnologie aprinde o lumina în oglinda laterală exterioara (stanga sau dreapta, în funcţie de direcţia din care se apropie vehiculele) şi emite o avertizare pe afişajul multifuncţional.

Lumini de zi noi cu LED-uri, pentru stil şi vizibilitateFoarte eficiente energetic, aceste lumini de zi avansate oferă un aspect aparte, ce pune în evidentă noul Transit Custom: te ajută să fiţi observat pe timpul zilei şi să vezi clar pe timpul nopţii.

Faruri cu acţionare automatăFarurile automate sunt prevăzute cu senzori ce detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. Aceştia activează farurile cu acţionare automată şi uşurează condusul în condiţii de iluminat precar.

În plus, faza lungă automată comută temporar la faza scurtă, când detectează trafic din sens opus sau un alt vehicul în faţă, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi. Apoi, sistemul revine automat la faza lungă, asigurand vizibilitate maximă.

Un sistem avansat care te ajută să păstrezi bandaDacă detectează că părăseşti accidental banda, Sistemul de Avertizare la Părăsirea Benzii te avertizează imediat printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală.

Vede semnele de circulaţie pe care le-ai putea rataIndiferent dacă semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de Recunoaştere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictogramă cu viteza respectivă sau un semn de interzicere a depăşirii apare pe panoul de bord şi se schimba mereu când intrii intr-o zonă cu o limita nouă.
Highslide JS Highslide JS

Senzori ce facilitează parcareaSenzorii faţă şi spate pentru distanţa la parcare te ajută să stabileşti distanţa dintre maşina ta si orice obstacol din faţă sau din spate. Când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare vizuală şi sonoră care se intensifică cu cât te apropii mai mult de obstacol.

Stabilizare în condiţii de vânt lateralAjută şoferul să menţină vehiculul pe banda de deplasare în condiţii de vânt puternic şi în rafale, folosind Sistemul de Control Electronic al Stabilităţii, pentru a detecta când vehiculul este afectat de vântul lateral.

Asistenţă de urgenţă Ford SYNCUn aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenţa de Urgenţă*. În caz de accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil împerecheat şi conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta să efectuezi un apel direct către Serviciile de Urgenţă. Poţi alege să intrerupi apelul sau să discuţi cu personalul serviciului de urgenţă, dacă e cazul. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele tale GPS atunci când tu n-o poţi face.

*Asistenţa de Urgenţă Ford e disponibilă în peste 40 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează când e conectată cu un telefon mobil compatibil pe care-l ai la tine, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau când un senzor care înregistrează o coliziune, întrerupe pompa de combustibil. Asistenţa de urgenţă nu e disponibilă în toate limbile europene.

Echilibrul perfect între performanţă şi eficienţă

Noul Transit Custom e construit pentru a oferi o combinaţie de putere rafinată şi eficienţă remarcabilă a combustibilului şi niveluri reduse ale emisiilor, fără compromisuri.

Caracteristicile indicate pe această pagină pot fi disponibile doar la unele modele. Când sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi opţiuni suplimentare care presupun costuri adiţionale. Pentru mai multe informaţii, descarcă broşura şi consultă specificaţiile actuale.

Performanţă îmbunătăţită

Puterea şi cuplul sunt asigurate de o gamă de motoare Ford EcoBlue de 2,0 litri. Fiind deja în conformitate cu legislaţia strictă privind emisiile Euro 6, beneficiile acestor motoare avansate sunt îmbunătăţite de o serie de tehnologii inteligente şi economice.

Un aditiv care elimină poluarea

Un sistem de reducere catalitică selectivă foloseşte AdBlue®, un lichid bazat pe uree/apă pentru a converti emisiile de NOx din gazele de eşapament în azot şi apă. Apoi, un filtru de particule reduce peste 99% din particulele solide emise din gazele de eşapament generate de vehicul. Pentru a funcţiona corect, rezervorul de AdBlue® al motorului Ford EcoBlue de 2 litri trebuie să fie umplut cu lichid AdBlue®. În momentul în care nivelul lichidului e prea scăzut, sistemul va emite avertismente luminoase.

Foloseşti mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop

Când te opreşti la semafor sau aştepţi într-o coloană, această tehnologie opreşte automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum farurile, aerul condiţionat, radioul şi sistemul Ford SYNC). Îndată ce eşti gata să pleci de pe loc, apeşi, ca de obicei pedala de ambreiaj şi selectezi prima treaptă de viteza sau apeşi acceleraţia, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (în mediul urban).

Controlul acceleraţiei te ajută să conduci mai economic

Această opţiune inovatoare controlează rata de accelerare în funcţie de starea maşinii tale: fără încărcătură sau parţial încărcat. Prin urmare, poţi reduce consumul de combustibil cu până la 15%, în funcţie de stilul tău de condus. Tehnologia te ajută de asemenea, să reduci nivelul de uzură normală a motorului, a frânelor şi a pneurilor.

Transmisia automată SelectShift

Atât motorul de 130 CP, cât şi cel de 170 CP, sunt disponibile cu transmisia automată SelectShift cu şase trepte de viteză. Acesta este grupul motopropulsor standard ales pentru o gamă largă de stiluri de caroserie şi greutăţi brute ale vehiculului şi e proiectat pentru a oferi o experienţă de condus relaxantă şi fara probleme, în special în zone cu trafic aglomerat, cu opriri şi porniri frecvente. Cutia de transmisie îţi permite să schimbi vitezele manual, dacă doreşti, cu ajutorul butoanelor de pe schimbătorul de viteze de pe plansa de bord. De asemenea, ai posibilitatea de a bloca treptele de viteză în condiţii de drum mai dificile. De exemplu, pe suprafetele alunecoase sau în pantele cu înclinaţie mare.

Aspect contemporan şi confort excepţional

Rezistenţa se îmbină cu utilitatea, într-o cabină bine executată. Designul inteligent oferă spaţiu de depozitare din belsug. Iar cu o gamă largă de tehnologii inteligente, inclusiv Ford SYNC 3 la îndemână, poţi folosi cabina pe post de birou mobil.

Caracteristicile indicate pe această pagină pot fi disponibile numai la unele modele. Când sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi opţiuni suplimentare care presupun costuri adiţionale. Pentru informaţii suplimentare, descărcaţi broşura şi consultaţi specificaţiile actuale.

SYNC 3. Hands-free, fără efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care îţi permite să rămâi conectat şi să controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie. Alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8", cu gesturi de ciupire şi glisare pentru a naviga intuitiv. Live Traffic te ajută să eviţi ambuteiajele. Poţi chiar solicita o listă de restaurante locale doar spunand simplu "Mi-e foame".

Scaune create pentru confortul călătoriei

Noile modele de scaune faţă au o noua geometrie, ţesătură mai groasă, tapiţerie mai fină dar şi mai rezistentă pentru un plus de sprijin, confort şi călătorii mai relaxate. Cât despre configurarea asezării scaunelor, versiunile Transit Custom Kombi au scaune 2+1 tip flamingo pe al doilea şi al treilea rând, autoutilitara Transit Custom Kombi are scaune 2+1 tip flamingo pe al doilea rând, iar Transit Custom DCiV are o banchetă triplă pe al doilea rând.

Biroul tău mobil

Scaunul flexibil pentru pasagerul din faţă e dotat cu un loc de depozitare sub scaun, uşor de accesat şi suficient de mare pentru a depozita un laptop, dosare şi alte accesorii utile pentru birou. La seriile Trend, Limited si Sport, scaunul vine cu o masă rabatabilă, aşezată pe partea superioară a spătarului scaunului central. Această masă are o suprafaţă utilizabilă de 345 mm x 240 mm, ceea ce înseamnă că poţi plasa cu uşurinţă un laptop sau un clipboard pe ea. Masa rabatabilă are de asemenea, două suporturi pentru pahare, o adâncitură pentru pixuri şi o curea de fixare elastică.

Spaţii de depozitare peste tot

Noul Transit Custom are o mulţime de spaţii de depozitare la îndemână. De exemplu, există un spaţiu de depozitare uşor accesibil în panoul de bord. Un torpedou ascuns, ce poate fi încuiat, şi suficient de mare pentru a păstra documente A4 iar, în funcţie de gama aleasă, poate fi şi luminat. Există de asemenea, un spaţiu de depozitare convenabil sub scaun, pentru obiecte de valoare. Iar un suport de pahare retractabil se află între scaunul şoferului şi cel al pasagerului din faţă (disponibil numai la versiunea cu transmisie manuală). Chiar şi usile vehiculului sunt proiectate pentru a maximiza spaţiul cu ajutorul a două buzunare, în care pot să încapă lejer un clipboard A4 şi o sticlă de 2 litri.

Temperatura cabinei, uşor de reglat

Noul Transit Custom dispune de butoane de încălzire şi climatizare poziţionate la îndemână atât pentru şofer, cât şi pentru pasagerul din faţă. Dispozitivul de reglare a temperaturii din dreapta are o setare maximă de răcire şi încălzire, în timp ce cadranul din stanga controlează viteza ventilatorului când setarea temperaturii e pe un alt gradient decât cel maxim. În funcţie de specificaţiile vehiculului, butoanele dintre cele două cadrane sunt destinate controlarii direcţiei fluxului de aer (parbriz şi faţă, picior), scaunelor încălzite, parbrizului încălzit, geamurilor spate încălzite, oglinzilor încălzite şi aerului condiţionat.

Curăţă parbrizul repede, cu opţiunea de Curăţare Rapidă

Această dotare inteligentă a fost creată pentru a-ţi permite să pleci rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să atingi un buton şi filamente extrem de subţiri se supraîncălzesc pentru a curăţa parbrizul de gheaţă, ceaţă şi abur, precum şi pentru a ajuta la dezgheţarea ştergătoarelor.

Sisteme de siguranţă inovatoare

Noul Transit Custom stabileşte noi standarde pentru un vehicul comercial în ce priveşte protecţia pasagerilor şi a încărcăturii sale. O gamă largă de tehnologii sofisticate de asistenţă a şoferului poate ajuta în situaţii potenţial periculoase, inclusiv Sistemul de Asistenţă Pre-Coliziune, cu detectarea pietonilor şi frânarea automată. Există de asemenea, un înveliş al caroseriei extrem de solid, sistemul de Controlul Stabilităţii la Răsturnare şi două opţiuni de alarme de ultimă oră.

Caracteristicile indicate pe această pagină pot fi disponibile doar la unele modele. Când sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi opţiuni suplimentare ce presupun costuri adiţionale. Pentru mai multe informaţii, descarcă broşura şi consultă specificaţiile actuale.

Menţine remorca pe banda de rulare

Sistemul de Stabilizare a Remorcii detectează "şerpuirea" sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru recuperarea controlului, ca remorcarea să fie mai uşoară. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Protecţie continuă împotriva răsturnării

Senzorul unic al Ford pentru Rata de Deviere, ajută sistemul de control al stabilităţii la răsturnare să menţină pneurile pe sol, mai ales când centrul de greutate e ridicat şi când vehiculul parcurge viraje cu partea exterioară mai coborâtă.

Un sistem ce protejează pietonii

Sistemul de Asistenţă Pre-Coliziune detectează vehiculele mai lente de pe drumul din faţă sau pietonii care s-ar intersecta cu traseul vehiculului, semnalând prezenţa lor. Daca nu reacţionezi, sistemul aplică automat frânele. Această tehnologie e concepută pentru reducerea severităţii accidentelor sau evitarea completă a acestora, funcţionând cu eficienţă la viteze ppână în 80 km/h (presupunând că vehiculul şi carosabilul sunt în stare normală).

Siguranţă de 5 stele

Ca dovadă a capacităţii sale de a proteja şoferul şi pasagerii, noul Transit Custom a obţinut un calificativ de 5 stele din partea Euro NCAP.

Control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de Control Adaptiv al Încărcăturii ajustează Controlul Electronic al Stabilităţii, în funcţie de greutatea totală pe care o transporţi. Asigură control şi stabilitate, indiferent dacă autoutilitara Transit Custom e goală sau complet încărcată.

Sistem de airbaguri îmbunătăţit

Noul Transit Custom e disponibil cu cortină, airbaguri şofer, pasager şi laterale şi un sistem de activare îmbunătăţit.

Face munca mai uşoară

Noul Transit Custom e plin de caracteristici ingenioase şi practice pentru a te ajuta să lucrezi mai simplu şi mai eficient. Spaţiul de încărcare generos oferă acces excepţional pentru a uşura încărcarea. Transit Custom e de asemenea, proiectat să menţină costul de proprietate la un nivel minim.

Caracteristicile indicate pe această pagină pot fi disponibile doar la unele modele. Când sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi opţiuni suplimentare ce presupun costuri adiţionale. Pentru mai multe informaţii, descarcă broşura şi consultă specificaţiile actuale.

Cel mai mare spaţiu de încărcare şi acces din clasa sa


Noul Transit Custom oferă un spaţiu de încărcare impresionant în ceea ce priveşte toate cele trei dimensiuni: lungime de încărcare, lăţime de încărcare (de la un pasaj de roată la altul) şi înălţimea utilizabilă din interior. Prin urmare, transportă cu uşurinţă scânduri standard de 8' x 4', aşezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleţi şi obiecte lungi de până la 3 m, datorită zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, această autoutilitară oferă un spaţiu de încărcare uriaş, de 6 metri cubi, cu perete despărţitor montat - iar aceasta e doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) oferă 6,8 metri cubi. O deschidere largă a uşii de încărcare laterală, o înălţime optimă de deschidere şi o treaptă inferioară de acces spate, asigură accesul fără efort la spaţiul de încărcare. Uşile glisante au şi ele un mecanism de verificare, ce le menţine deschise în siguranţă pentru încărcare.

Highslide JS

Zona utilă de încărcare şi depozitare


Noul Transit Custom are o dotare unică, concepută pentru a-i extinde spaţiul de încărcare. Un perete despărţitor pe toata înălţimea şi lăţimea desparte zona de încărcare de cabina pasagerilor. Acest perete despărţitor e prevăzut cu un panou rabatabil la nivelul podelei. Asta înseamnă că poţi încărca articole cu o lungime maximă de 3 m prin uşile din spate, în zona de încărcare extinsă sub scaunele duble pentru pasageri ale autoutilitarei, chiar şi în cazul versiunii cu ampatament scurt. Această dotare inteligentă îţi permite să păstrezi echipamentele de valoare în vehicul, în loc să le aşezaţi la vedere pe plafon.

Highslide JS

O uşă laterală la nivel


O nouă şină de uşă inteligent concepută şi acoperită pentru a masca mecanismul. Rezultatul? Îmbunătăţirea eficienţei aerodinamice şi reducerea zgomotului.

Highslide JS

Protecţie maximă cu o caroserie extrem de rezistentăBorul şi alte oţeluri rezistente sau ultra-rezistente reprezintă peste 40% din caroseria noului Transit Custom, inclusiv piesele celulei de siguranţă a pasagerilor. Aceasta face ca vehiculul să fie extrem de uşor şi rezistent la impact. Designul caroseriei a fost de asemenea optimizat, folosindu-se peste 4.500 de simulari pe computer şi 30 de teste de impact complet asupra vehiculului.

Portbagajul de acoperis integrat îmbunătăţeşte confortul, economia şi emisiile de zgomotPortbagajul de acoperis inovator se rabatează complet când nu este utilizat. Pe lângă faptul că scapi de corvoada montării şi demontării unui portbagaj convenţional, acesta îţi permite să treci pe sub restricţîi de 2 m (cu excepţia modelului cu masa totală maximă autorizată de 3.400 kilograme). De asemenea, te ajută să economiseşti combustibil, prin reducerea rezistenţei la înaintare şi oferă o experienţă de şofat mai silenţioasă, prin estomparea zgomotului produs de vânt.

Protecţie special concepută pentru planşeul de încărcareO căptuşeală a planşeului de încărcare uşor de curăţat, înseamnă că nu trebuie să montezi propria husă. Acest planseu de mare capacitate te lasă să împingi înăuntru şi să tragi afară cu uşurinţă bunurile, face mai rapidă şi mai uşoară curăţarea şi te ajută să menţii valoarea reziduală a autoutilitarei tale.

Sisteme de ancorare a încărcăturii mai practice, mai sigurePunctele de fixare sunt de obicei, montate în podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele când vrei să fixezi încărcătura. Prin urmare, Transit Custom are puncte de fixare poziţionate chiar deasupra podelei pe peretele lateral al spaţiului de încărcare. Asta lasă podeaua liberă de obstacole, facilitând accesul, elimină murdăria şi permite menţinerea unei căptuşeli noi şi curate, pentru podeaua de încărcare. Puncte suplimentare de fixare sunt prevăzute la înălţimea taliei şi a umerilor, incorporate în structura vehiculului şi fiecare poate suporta o greutate considerabilă de 30 kg de încărcătură.
Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Deschide uşile la 90 de gradePentru practicabilitate şi uşurinţa în folosire, uşile din spate pot fi blocate în poziţie deschis la 90 de grade, braţele de verificare intrând în uşă când nu sunt folosite. Autocolantele de mare vizibilitate de pe marginea interioară a uşii reflectă lumina, avertizându-i pe ceilalţi participanţi la trafic de prezenţa vehiculului. Până şi închiderea uşilor e acum mai uşoară, datorită ieşirilor îmbunătăţite de extragere a aerului, ce ameliorează acumularea presiunii aerului în zona de încărcare.

Viraje uşoareNoul Transit Custom are un diametru de bracaj de numai 10,96 metri*, lucru impresionant pentru un vehicul de dimensiunea sa. Acest lucru face condusul în oras, cu parcări şi opriri temporare, mult mai uşor.

* Versiunea L1 cu jante din oţel de 15"; 11,6m cu roţi de 16"; 11,8m cu jante de 17", 12,2m cu jante din aliaj de 18" (opţional).

Prize, mufe şi porturi: toate la îndemânăExistă un compartiment de deasupra volanului / consolei de bord ce pune la îndemână un număr de caracteristici utile. De exemplu, o priză de 12V, o intrare auxiliară şi un port USB standard. O a doua priză de alimentare de 12V şi un port USB sunt, de asemenea, amplasate convenabil lângă schimbătorul de viteze.

Puteţi chiar instala o priză de 240V care să dea o putere de 150 W.