Ford S-Max

NOUL FORD S-MAX


Stilul ultra-contemporan, tehnologiile inteligente, performanţa dinamică şi manevrabilitatea precisă: toate aceste atribute pun în evidenţă noul S-MAX.

Flexibilitatea, utilitatea şi eficienţa sunt calităţi incorporate. Iar cu o serie de tehnologii remarcabile, acesta este unul dintre cele mai inteligente vehicule cu şapte/cinci locuri de pe piaţă. 

Ai o viaţă activa? Ai găsit maşina adaptată stilului tău.


All-Wheel Drive

Sistem de tracţiune integrală (AWD) inteligentă poate determina o stabilitate bună atăt în viraje, în condiţii de vreme umedă, uscată sau cu gheaţă şi pe teren schimbător. Tehnologia poate muta tracţiunea pe puntea din faţă sau din spate, în funcţie de cerinţe. Iar acest sistem de „cuplu la cerere” asigură o manevrabilitate excepţională şi eficientă îmbunătăţită.


Flexibilitate supremă cu noile scaune inteligente

Dispunerea flexibilă a scaunelor asigură spaţiu generos pentru până la cinci/şapte pasageri, scaunele rabatabile de pe rândurile doi şi trei permiţând obţinerea unei multitudini de configuraţii de locuri şi spaţii de depozitare. De exemplu, scaunele din al doilea rând şi din al treilea rând pot fi rabatate complet, printr-o simplă apăsare de buton, făcând loc instantaneu pentru echipamentul tău de sport sau pentru cumpărăturile de la magazinele de bricolaj.

 

Flexible seating
Panoramic roof

Plafon panoramic pentru un spaţiu mai luminos şi mai aerisit

Printr-o singură apăsare de buton, parasolarul acţionat electric din plafon se îndepărtează prin glisare, permiţând luminii naturale să treacă prin plafonul panoramic fix. În acelaşi timp, geamul care reflectă lumina razelor menţine răcoarea şi te protejează de razele UV dăunătoare.

PREŢURI ŞI PROMOŢII


Dacă te interesează un anumit model, consultă ofertele noastre actuale.  

Descarcă lista de preţuri pentru Ford S-MAX


O IMAGINE CARE ÎŢI COMPLETEAZĂ STILUL DE VIAŢĂ

Cu profilul său uimitor şi dinamic, noul S-Max creează o prezenţă distinsă şi impunătoare pe drum.

Contururile uniformizate, fluide, maximizează eficienţa aerodinamică. Iar elemente precum farurile foarte înguste, detaliile cromate şi spoilerul spate se combină pentru a aduce un plus stilului maşinii, inspirat de vehiculele sport-coupe.

Ford S-MAX Exterior Design

Design exterior Ford S-MAX

Ford S-MAX Rear Styling

Stil spate Ford S-MAX

Ford S-MAX Dynamic Styling

Stil dinamic Ford S-MAX

Ford S-MAX Rear Exterior

Exterior spate Ford S-MAX

   

 

INTELIGENT ŞI SOFISTICAT: SIMBOLUL STILULUI

Confortabil, dar şi stimulant. Relaxant, dar şi incitant. Intra în noul S-MAX şi bucură-te de un interior sofisticat: un sanctuar dinamic, care îmbină stilul modern cu detalii superbe şi tehnologii remarcabile.

Ford S-MAX Interior Design

Design interior Ford S-MAX

Ford S-MAX Interior Styling

Stil interior Ford S-MAX

Ford S-MAX Active Park Assist/Interior

Sistem de asistenţă activă la parcare/Interior Ford S-MAX

 

JANTE: UN ALT MOD DE A-ŢI PERSONALIZA NOUL S-MAX

Noul S-MAX este disponibil cu o gamă largă de modele de jante din aliaj, uşor de curăţat.

Ford S-MAX 17

Jante din aliaj de 17” Ford S-MAX

Ford S-MAX 17

Jante din aliaj de 17” Ford S-MAX

Ford S-MAX 18

Jante din aliaj de 18” Ford S-MAX

Ford S-MAX 17” Steel Wheel

Jante din aliaj de 17” Ford S-MAX

Ford S-MAX 18

Jante din aliaj de 18” Ford S-MAX

Ford S-MAX 19

Jante din aliaj de 19” Ford S-MAX

Ford S-MAX 17

Jante din aliaj de 17” Ford S-MAX

Ford S-MAX 17

Jante din aliaj de 17” Ford S-MAX

 

 

ACUM, ADAUGĂ PUŢINĂ CULOARE

Alege dintr-o gamă variată de culori îndrăzneţe, contemporane, pentru exterior: gama include Metalicious, o culoare nouă, unica pentru noul S-MAX.

Ford S-MAX Blazer Blue

Blazer Blue

Ford S-MAX Frozen White

Frozen White

Ford S-MAX Moondust Silver

Moondust Silver

Ford S-MAX Magnetic

Magnetic

Ford S-MAX Panther Black

Panther Black

Ford S-MAX Ruby Red

Ruby Red

Ford S-MAX Deep Impact Blue

Impact Blue

Ford S-MAX Guard

Guard

Ford S-MAX Metalicious

Metalicious

 

TEHNOLOGIA CONDUSULUI

 

All-Wheel Drive

Încredere chiar şi în condiţii schimbătoare.

Un sistem disponibil cu tracţiune integrală (AWD) inteligentă poate determina câtă aderenţă, cât balans în viraje şi ce nivel de reacţie sunt necesare în condiţii de vreme umedă, uscată sau cu gheaţă şi pe teren schimbător. Tehnologia poate muta tracţiunea pe puntea din faţă sau din spate, în funcţie de cerinţe. Iar acest sistem de „cuplu la cerere” asigură o manevrabilitate excepţională şi eficientă îmbunătăţită.


Direcţie servoasistată care reactionează la orice situaţie

Direcţia servoasistată electric (EPAS) se ajustează automat la viteza de rulare şi la condiţiile de drum.

La viteze reduse, sistemul face ca rotirea volanului să fie mai uşoară, îmbunătăţind manevrabilitatea. La viteze ridicate, când ai nevoie de control mai mare, direcţia devine mai rigidă. Acum, cu ajutorul controlului asupra devierii de la cursul normal, EPAS ia, de asemenea, în calcul, vântul care bate din faţă şi alte condiţii de drum, în timp ce controlul activ al vibraţiilor reduce vibraţiile nedorite resimţite la nivelul volanului.


Electric power-assisted steering (EPAS)
Front Split View Camera

Vede ce vine, din ambele părţi

O cameră minusculă, plasată în partea din faţă a noului S-MAX, transmite o imagine pe "ecran împărţit" către afişajul multifuncţional al maşinii, astfel încât să poti vedea vehiculele, bicicliştii sau pietonii care vin din ambele părţi. Această nouă tehnologie opţională se dovedeşte de nepreţuit atunci când ieşi dintr-un spaţiu de parcare îngust sau când te afli pe un drum aglomerat şi unde câmpul vizual îţi este obstrucţionat.

Active Park Assist system

Intrări şi ieşiri din parcare fără stres

Cu ajutorul mai multor tehnologii diferite, sistemul de asistenţă activă la parcare face mai mult decât să te direcţioneze în locurile de parcare paralela. Sistemul de asistenţă la iesirea din parcare (POA) te poate ajuta chiar să ieşi din acestea. Sistemul pentru parcare perpendiculară (PPA) poate să detecteze dacă maşina are loc într-un anumit spaţiu şi să te direcţioneze în locul respectiv. Sistemul de asistenţă la parcare laterala (SPA) te atenţionează, de asemenea, dacă există obstacole în lateral.


Rear view camera

În marşarier foarte simplu, deoarece poţi vedea ce se află în spate

Stâlpi opritori, garduri, ziduri joase… camera video pentru vizualizare spate îţi arată tot ce se află în spatele autovehiculului pe un ecran integrat în afişajul consolei centrale şi se activează automat atunci când selectezi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a te ajuta să parchezi şi în cele mai înguste spaţii.


Lane Keeping System

Un sistem avansat care vă ajută să va păstraţi banda

Sistemul de menţinere a benzii de rulare utilizează o cameră orientată în faţă, pentru a detecta dacă aţi iesit în mod accidental de pe banda dvs. de deplasare. Sistemul de avertizare la părăsirea benzii va avertizează apoi printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. Dacă reacţionaţi mai greu sau nu reacţionaţi deloc, Sistemul de asistenţă la păstrarea benzii vă poate oferi asistenţă la direcţie, pentru a vă ajuta să reveniţi pe banda corectă. Această tehnologie este concepută pentru suprafeţe rutiere cu mai multe benzi (precum autostrăzile), aşa că se va dezactiva automat la viteze mai mici de 65 km/h, putând fi dezactivată şi manual.


CONFORT

 

Panoramic roof

Plafon panoramic pentru un spaţiu mai luminos şi mai aerisit

Printr-o singură apăsare de buton, parasolarul acţionat electric din plafon se indepartează prin glisare, permiţând luminii naturale să treacă prin plafonul panoramic fix. În acelaşi timp, geamul care reflectă lumina razelor menţine răcoarea şi te protejează de razele UV dăunătoare.


Mereu temperatura ideală

Un sistem puternic de climatizare te ajuta să menţii un mediu călduros sau răcoros. Un sistem de Control Electronic Automat al Temperaturii cu zona dublă de control (DEATC) disponibil îţi permite, de asemenea, să selectezi temperaturile pe care tu şi pasagerul din faţă le preferaţi. Optează pentru sistemul de climatizare cu „trei zone” şi nu numai ca şoferul şi pasagerul din faţă îşi pot alege setările de temperatură dorite, pasagerii din rândurile doi şi trei vor putea face şi ei acelaşi lucru


Climate control
Quickclear heated windscreen

Curăţă parbrizul rapid cu Quickclear

Această dotare inteligentă este creată pentru a-ţi permite să porneşti rapid în dimineţile geroase. Nu trebuie decât să atingi un buton şi filamentele extrem de subţiri se supraîncălzesc pentru a curăţa parbrizul de gheaţă, ceaţă şi abur, precum şi pentru a ajuta la dezgheţarea ştergătoarelor. Sistemul actionează în câteva secunde, chiar şi la temperaturi negative.

Multi-Contour seats

Scaune care asigură sprijin suplimentar… şi care îţi pot oferi şi un masaj

Noile scaune multi-contur sunt disponibile pentru şofer şi pasagerul din faţă şi sunt complet reglabile din proiectare. Drept urmare, acestea pot asigura sprijin suplimentar acolo unde ai nevoie şi îţi pot oferi chiar şi un masaj, ajutându-te să rămâi odihnit în timpul călătoriilor lungi. Scaunele multi-contur sunt prevăzute, de asemenea, cu climatizare, astfel încât să poţi seta temperatura perfectă.

Flexible seating

Scaune inteligente, pentru flexibilitate supremă

Dispunerea flexibila a scaunelor asigură spaţiu generos pentru până la cinci/şapte pasageri, scaunele rabatabile de pe rândurile doi şi trei permiţând obţinerea unei multitudini de configuraţii de locuri şi spaţii de depozitare. De exemplu, scaunele din al doilea rând şi din al treilea rând pot fi rabatate complet, printr-o simplă apăsare de buton, făcând loc instantaneu pentru echipamentul tău de sport sau pentru cumpărăturile de la magazinele de bricolaj.


COMODITATE

 

Intelligent Speed Assist (ISA)

Ajutor pentru a sta sub limita de viteză

Sistemul de asistenţă inteligentă pentru controlul vitezei (ISA) este conceput pentru a-ţi spori controlul avut asupra vitezei, permiţându-ţi să te concentrezi asupra drumului. Mai întâi, camera sistemului de Recunoastere a indicatoarelor rutiere (TSR) detectează automat limita de viteză curentă (dacă este activat), apoi sistemul ajustează automat setarea vitezei maxime la limita respectivă.


Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere şi închidere fără efort

Dacă ai mâinile ocupate, iar noul S-MAX detectează în apropiere tocul cheii KeyFree, nu trebuie decât să mişti piciorul sub bara de protecţie din spate şi hayonul se va deschide sau se va închide automat.


Hands-free Liftgate
Ford KeyFree System

Sistemul Key-free înseamnă mai puţine griji

Sistemul Ford KeyFree îţi permite să încui şi să descui maşina fără să scoţi cheia din buzunar sau din poşetă. Acesta îţi este de ajutor atunci când ai mainile ocupate cu altceva.


Ford Power Starter Button

Porneste maşina prin simpla atingere a unui buton

Nu mai este nevoie să foloseşti cheia. Trebuie doar să actionezi butonul de pornire Ford Power în timp ce ţii ambreiajul apăsat (sau pedala de frână pe modelul cu transmisie automată) şi motorul prinde viaţă.

Music system

Sunet de înaltă fidelitate

Un sistem audio cu nouă difuzoare se află în pachetul de dotări standard Ford SYNC 2 şi asigură o claritate excepţională a sunetului în întreaga maşină. Un sistem premium opţional, cu radio DAB, îţi oferă o experienţă de sunet superioară şi include 12 difuzoare Sony.

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 Tehnologie hands-free şi cu ecran tactil avansată

Sistemul Ford SYNC 2 din următoarea generaţie îţi permite să conectezi telefonul mobil şi playerul MP3 în regim wireless. Poţi controla muzica, telefonul, sistemul de navigaţie şi climatizarea cu ajutorul unor comenzi vocale simple şi intuitive sau prin intermediul ecranului tactil color de 8”.

Trebuie doar să spui ce îţi doresti...
Cu ajutorul Ford SYNC 2 poţi solicita o listă cu restaurantele locale rostind, pur şi simplu, „Îmi este foame” sau poţi accesa Ghidul Michelin pentru a te ajuta să alegi şi să faci rezervarea. Conectivitatea Wi-Fi este disponibilă prin intermediul hotspot-urilor, cu un modem USB. Iar sistemul include Asistenţa de urgenţă Ford, care poate apela automat serviciile de urgenţă în eventualitatea unui accident (consultaţi pagina Siguranţa şi securitate).


Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a noului dvs. S-MAX, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru ca Easy-Fuel este un sistem fără buson, nu o să mai aveţi de-a face niciodată cu un buşon murdar.


Utilizare în comun a maşinii fără probleme, cu ajutorul caracteristicii MyKey®

Ford MyKey® îţi permite să setezi limita maximă de viteză, un semnal care să atragă atenţia asupra purtării centurii de siguranţă şi chiar volumul sistemului audio. Aceasta tehnologie este concepută pentru a-ţi asigura liniştea atunci când împrumuţi maşina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poţi programa restricţiile dorite pentru cheia respectivă. Poţi păstra personal cheia de „admin” şi chiar să ai mai multe exemplare din ambele chei, dacă doreşti.


Tempomat care se poate adapta automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat adaptiv, alege viteza cu care doreşti să te deplasezi, iar sistemul o va menţine constantă. Dacă senzorul RADAR incorporat detectează un vehicul în faţă, acesta va încetini maşina pentru a menţine o distanţă prestabilită. De îndată ce drumul din faţă este liber, sistemul va accelera până la viteza aleasă.