Noul Ford EcoSport

NOUL FORD ECOSPORT


Capabil, eficient şi inteligent. Cu stilul, rafinamentul şi toate beneficiile unui SUV.


Totul contribuie la definirea noului EcoSport: un vehicul care garantează încrederea la volan.


Încrederea la volan este inclusă.


Imediat ce urci la volan, te vei afla în mijlocul unei game largi de sisteme avansate de asistare a şoferului.Tracţiunea integrală inteligentă (AWD) oferă manevrabilitate excepţională în condiţii dificile. Sistemul de asistenţă la plecarea din rampă împiedică alunecarea maşinii, când porneşti din pantă. Iar luminile de zi cu LED-uri combină vizibilitatea sporită cu un nivel ridicat de stil.

Increderea la volan este inclusa

Bucură-te de performanţă şi eficienţă.


EcoSport este oferit cu trei opţiuni de motorizare - toate trei la fel de inovatoare şi avansate. Motorul EcoBoost pe benzină, de 1,0 litri, de 6 ori câştigător al premiului Motorul Internaţional al Anului*. Acesta este disponibil cu opţiunile de 125 CP si 140 CP, pentru ca tu să beneficiezi de toată puterea unui motor de 1,6 litri convenţional, cu o economie remarcabilă de combustibil şi emisii de CO2 scăzute. Motorul TDCi diesel de 1,5 litri dezvoltă 100 CP şi prezintă emisii de CO2 de doar 107 g/km. Iar motorul diesel EcoBlue supraalimentat, de 1,5 litri, oferă o putere de 125 CP cu emisii de CO2 de la 119 g/km.*Câştigător la categoria sub 1,0 litri..

Bucura-te de performanta si eficienta

În noul Ford EcoSport, utilitatea întâlneşte inteligenţa.


Fiecare caracteristică şi tehnologie are un anumit scop şi toate sunt concepute pentru a-ţi face călătoriile mai plăcute. Cu Ford SYNC 3 eşti permanent conectat şi controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau al unui ecran tactil color, de 8". Iar sistemul audio B&O PLAY de 675w îţi asigură o experienţă acustică bogată şi intensă, prin intermediul a 10 boxe premium. Graţie elementelor bine gândite, precum volanul şi scaunele încălzite, ajustabile în patru directii, te vei bucura cu siguranţă de un condus relaxant, dar stimulant, ori de caţe ori porneşti la drum.

In noul Ford EcoSport, utilitatea intalneste inteligenta

Ne gândim mereu la siguranţa ta, siguranţa ta e prioritatea noastră.


De aceea, noul EcoSport incorporează tehnologii şi sisteme concepute să te protejeze pe tine, pasagerii şi maşina ta. Printre dotările-cheie se numără Sistemul de Frânare cu Anti-blocare Roţi, Controlul Electronic al Stabilităţii, Controlul Tracţiunii şi Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri. Este disponibilă, de asemenea, o gamă completă de airbaguri frontale, laterale, la nivelul genunchilor şi tip cortină. Din aceste motive, plus multe altele, maşina a primit un calificativ de 4 stele din partea Euro NCAP.

Ne gandim mereu la siguranta ta

Flexibilitate impresionantă.


Cu noul EcoSport beneficiezi de un interior surprinzător de încăpător. Utilizarea inteligentă a spaţiului şi a compartimentelor de depozitare e dublată de posibilitatea de rabatare şi divizare 60/40 a scaunelor din spate. Perna reversibilă permite rabatarea completă a spătarelor, pentru o încărcare mai uşoară a bagajelor. Iar podeaua de încărcare ajustabilă poate fi montată în trei poziţii. O caracteristică ideală pentru momentele când nu vrei să pui lucrurile unele peste altele.

Flexibilitate impresionanta

AVENTURA TA ECOSPORT ÎNCEPE CU DOAR 750 LEI / LUNĂ*


Îţi doreşti o maşină eficientă şi inteligentă? Care să arate şi să se comporte ca un SUV, dar cu un plus de rafinament şi design? Şi care să îţi garanteze încredere la volan?.


Fii gata să faci cunoştinţă cu noul model Ford EcoSport!


Vezi oferta specială de prelansare

Exterior


Solid, dar rafinat.


Noul EcoSport este fără îndoială un SUV şi cu siguranţă vei observa cât de solid este. Însă liniile curate, sculptate şi forma fluidă, elegantă, fac din EcoSport o maşină stilată, sofisticată şi proiectată pentru a ieşi în evidenţă, oriunde ar merge.

Tehnologii, nu gadgeturi


Întotdeauna cele mai bune tehnologii sunt cele care fac lumea mai bună, rezolvă o problemă sau au un beneficiu evident. Exact aşa ceva vei găsi şi în noul EcoSport.


De la Tracţiunea Integrală Inteligentă, la Sistemul de Asistenţă la Pornirea din Rampă si Ford SYNC. Descoperi tehnologii care transformă şofatul într-o activitate relaxantă şi satisfăcătoare.


Încredere şi în condiţii schimbătoare.Un Sistem de Tracţiune Integrală (AWD) Inteligentă poate determina câtă aderenţă, balans în viraje şi ce nivel de reacţie sunt necesare în condiţii de vreme umedă, uscată sau cu gheaţă şi pe teren schimbător. Tehnologia poate muta tracţiunea pe puntea din faţă sau din spate, în funcţie de cerinţe. Iar acest sistem de "cuplu la cerere" asigură o manevrabilitate excepţională şi eficienţă îmbunătăţită.

Incredere si in conditii schimbatoare

Un plus de control în cazul pornirilor din rampă.


Sistemul de Asistenţă la Pornirea din Rampă împiedică temporar alunecarea în spate (sau în faţă) când pleci din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare, pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, oferindu-ţi mai mult timp şi control când muţi piciorul de pe pedala de frână, pe cea de acceleraţie. Acest sistem este de asemenea util când opreşti şi porneşti maşina pe suprafeţe alunecoase.Un plus de control in cazul pornirilor din rampa

Lumini de zi cu LED-uri pentru stil şi vizibilitate


Foarte eficiente energetic, aceste lumini de zi avansate te ajută să fii vizibil şi în timpul zilei şi să vezi clar pe timpul nopţii.

Lumini de zi cu LED-uri pentru stil si vizibilitate

Asistenţă de urgenţă: sună după ajutor când tu nu poţi.


Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenţa de Urgenţă*. În caz de accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil împerecheat şi conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta să efectuezi un apel direct către serviciile de Urgenţă. Poţi alege să întrerupi apelul sau să discuţi cu personalul Serviciului de urgenţă. Un aspect extrem de important e că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar şi atunci când tu nu poţi face asta.


*Asistenţa de Urgenţă Ford e disponibilă în peste 40 de ţări din Europa. Această dotare funcţionează când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl ai la tine, în momentul în care un airbag este declansat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci cand un senzor care înregistrează o defecţiune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de Mesagerie şi Asistenţă de Urgenţă nu sunt acceptate în toate limbile europene. (Consultă site-ul Web Ford local pentru cele mai recente informaţii).

Asistenta de urgenta: suna dupa ajutor cand tu nu poti

Performanţă şi eficienţă fără compromis


Apreciat în întreaga lume, motorul pe benzină Ford EcoBoost de 1 litru reprezintă perfect nivelul atins de tehnologia motoarelor.


Proiectat pentru a oferi echilibrul ideal de putere, performanţă şi emisii reduse, EcoBoost e un motor al viitorului disponibil aici şi acum.


Profitaţi la maximum de motorMotorul revoluţionar EcoBoost pe benzină, de 1,0 litri, cu 3 cilindri este câştigător de şase ori al premiului Motorul internaţional al anului*. Şi nu este de mirare. Cu opţiuni de 125 CP si 140 CP, te vei bucura de performanţele excelente la care te-ai aştepta de la un motor de 1,6 litri convenţional, însă cu un consum mai redus de combustibil şi un nivel al emisiilor de CO2 mai scăzut.


*Câştigător al premiului Motorul internaţional al anului 2017, categoria sub 1 litru.

Profitati la maximum de motor

Putere diesel la superlativ


Motorul Ford EcoBlue de 1,5 litri este un motor diesel nou-nouţ, iar noul EcoSport este primul vehicul care îşi trage puterea din acesta. Tehnologia sa cu patru cilindri, supraalimentare şi injecţie de combustibil poate dezvolta o putere remarcabilă de 125 CP. Motorul e silenţios, rafinat şi foarte eficient din punct de vedere al combustibilului: 4,6 l/100 km. În timp ce emisiile de CO2 sunt de numai 119 g/km.Putere diesel la superlativ


Confort şi Avantaje

Factorul de surpriză şi încântare


Tehnologie de informare si divertisment de ultima ora, sistem audio B&O PLAY sofisticat, mici elemente de lux, precum scaunele si volanul incalzite, si multe alte surprize placute.

Tehnologie fără cusur, pe care o poţi controla vocalFord SYNC 3 este un sistem de ultimă oră care îţi permite să fii permanent conectat şi să controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie, cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau al unui ecran tactil color de 8". Se conectează la Apple CarPlay şi Android Auto, iar cu AppLink poţi să accesezi unele dintre aplicaţiile tale preferate de pe smartphone, inclusiv Spotify. Live Traffic te poate ajuta să eviti ambuteiajele şi poţi chiar să ceri o listă cu restaurantele locale, rostind, pur şi simplu, "I'm hungry" (Mi-e foame). Sau poţi accesa Ghidul Michelin pentru a face o rezervare la un restaurant care te inspiră.

Tehnologie fara cusur, pe care o poti controla vocal

Cu B&O PLAY, totul sună live


Oricare ar fi gusturile tale, muzica merită să sune aşa cum a intenţionat artistul. Şi exact aşa se întâmplă în noul EcoSport. De ce? Deoarece este disponibil cu B&O PLAY. Acest sistem audio premium de 675 wati oferă un sunet bogat şi puternic, printr-un sistem ce include 10 difuzoare, woofer şi subwoofer. Iar această tehnologie avansată a fost special concepută, dezvoltată şi reglată pentru noul EcoSport de către specialiştii în acustică ai B&O PLAY. Aşa că măreşte volumul şi bucură-te de trupele şi piesele favorite în sala de concerte a maşinii tale.Cu B&O PLAY, totul suna live

Scaune şi volan care ţin de caldSunt disponibile, opţional, scaune încălzite, atât pentru şofer, cât şi pentru pasagerul din faţă. Există trei setări de încălzire diferite, pe care le poţi stabili cu uşurinţă prin intermediul comutatoarelor cu buton, care controlează scaunele încălzite din stânga şi din dreapta, o lumină roşie aprinzându-se pentru a indica setarea nivelului de încălzire ales. Indiferent dacă este o dimineaţă friguroasă, o zi răcoroasă sau o noapte geroasă, volanul încălzit îţi va încălzi cu siguranţă mâinile mai bine decât o pereche de mănuşi.

Curăţă parbrizul rapid cu QuickclearAceastă dotare inteligentă a fost creată pentru ca tu să porneşti rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să atingi un buton şi filamente extrem de subţiri se supraincalzesc pentru a curăţa parbrizul de gheaţă, ceaţă şi abur, precum şi pentru a ajuta la dezghetarea ştergătoarelor.

Cu oglinzi care se pot proteja singurePentru a evita deteriorarea accidentală, oglinzile laterale pliabile electric se pliază către interior după ce ai parcat. Atunci când sunt rabatate, oglinzile protejează, de asemenea, elegantele indicatoare integrate. Sunt şi încălzite, ceea ce înseamnă că puteţi pleca la drum mai repede în dimineţile geroase.

Scaune si volan care tin de cald Curata parbrizul rapid cu Quickclear Cu oglinzi care se pot proteja singure

Te simţi mai protejat


Unele sisteme de siguranţă sunt proiectate pentru a te proteja pe tine, maşina ta şi alţi participanţi la trafic, în eventualitatea unui accident.


Altele au rolul de a preveni accidentele. În noul EcoSport, vei regăsi tehnologii concepute să facă ambele lucruri.


Airbaguri menite să te protejeze din orice unghiPe lângă airbagurile frontale pentru pasagerul din faţă şi şofer şi airbagurile pentru genunchii şoferului, cele laterale oferă protecţie la nivelul toracelui şi sunt concepute pentru a îndepărta ocupantul de zona de impact. Pot de asemenea să ridice braţul ocupantului, asigurând un spaţiu mai bun între acesta şi structura periculoasă. Airbagurile tip cortină oferă acoperire maximă, iar tetierele te protejează în cazul unui impact faţă-spate. Cu dispozitive de pretensionare a centurilor de siguranţă şi limitatoare de sarcină în faţă şi în spate, plus sisteme de reamintire pentru centura de siguranţă, noul EcoSport pune siguranţa pe primul loc.

Airbaguri menite sa te protejeze din orice unghi

Sisteme avansate pentru o frânare mai controlatăSistemul de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) şi distribuţia electronică a forţei de frânare lucrează împreună pentru a se asigura că tu frânezi eficient.

Menţine controlul indiferent de condiţiiControlul electronic al stabilităţii monitorizează constant evoluţia maşinii tale. Detectează când un vehicul pierde din aderenţă şi aplică automat un impuls de frânare pe roţi separate, stabilizând astfel maşina. Folosind senzorii avansaţi de la sistemele de frânare cu anti-blocare roţi si de control al tracţiunii, funcţia de control electronic monitorizează total comportamentul vehiculului.

Sisteme avansate pentru o franare mai controlata Mentine controlul indiferent de conditii

Spaţiu şi funcţionalitate


Noul EcoSport oferă spaţiu flexibil şi bine structurat, într-un singur vehicul util şi funcţional.


O podea de încărcare utilă şi reglabilăPodeaua de încărcare din portbagaj dispune de trei setări de înălţime, aşa că poţi crea un compartiment ascuns de diverse dimensiuni, sub podeaua portbagajului. Când o setezi în cea mai înaltă poziţie şi cu scaunele din spate rabatate, obţii o podea de încărcare complet plată.

O podea de incarcare utila si reglabila

Construit pentru a cuceri terenul urbanBorduri înalte, gropi în asfalt, drumuri în lucru, limitatoare de viteză... Străzile oraşelor se pot dovedi periculoase. Tocmai de aceea, noul EcoSport are o gardă la sol înălţată.

Construit pentru a cuceri terenul urban

Uşurarea virajelor în USpre deosebire de SUV-urile tradiţionale, mai masive, noul EcoSport are un diametru de bracaj redus: doar 10,6 m. Aceasta înseamnă că virajele în U pe străzile aglomerate sunt rapide şi uşoare, chiar şi când sunt maşini parcate pe ambele părţi.

Treci cu uşurinţă peste obstacoleUnghiul de atac şi cel de degajare ale noului EcoSport sunt de 21 şi respectiv 33,3 grade, cu un unghi ventral de 23,3 grade (descărcat). Aceste valori se referă la unghiurile la care maşina poate să treacă peste un obstacol fără a zgâria partea de dedesubt, lucru esenţial pentru un SUV modern.

Usurarea virajelor in U Treci cu usurinta peste obstacole