Ford Edge

NOUL FORD EDGE


Un adevărat vârf al gamei noastre SUV, noul Ford Edge reprezintă un simbol al rafinamentului modern.


Performanţele pe care le oferă, stilul ultramodern şi tehnologiile de ultimă oră asigură unicitatea acestei maşini. Cu o prezenţă îndrăzneaţă şi impunătoare, acest vehicul este mai mult decât un simplu SUV, este o declaraţie plină de încredere.


Explorează Ford Edge!Motivat de performanţă, inspirat de design, axat pe tehnologie.


Highslide JS

Mai multă distracţie. Mai puţin efort pentru menţinerea direcţiei.


Direcţia adaptivă permite condusul fără efort, în orice moment şi în orice condiţii - chiar şi când parchezi. La viteze mai mici, de exemplu când execuţi manevre în parcare, sunt necesare mai puţine întoarceri de volan. La viteze mai mari, trece automat la un raport de direcţie convenţional, pentru a oferi reacţii confortabile şi sigure. Este disponibil şi un mod sport. Când este activat, condusul pe drumuri sinuoase şi curbate e mai plăcut, deoarece impune un efort de menţinere a direcţiei mai redus, pentru a negocia virajele.

Utilizând acest sistem, îţi vei putea auzi gândurile


Sistemul de control activ al zgomotului este conceput pentru a elimina zgomotul nedorit din cabină. Există microfoane care detectează şi măsoară unde sonore specifice. În acelaşi timp, unitatea de control poate separa sunetele pe care doreşti să le auzi, cum ar fi conversaţiile şi materialele audio, de cele pe care nu doreşti să le auzi. Apoi, sistemul creează un "zgomot alb" imperceptibil, pentru a anula zgomotele nedorite şi pentru a-ţi oferi o senzaţie de linişte deplină la volan.

Highslide JS
Highslide JS

Putere diesel de excepţie


Un motor TDCi avansat de 2,0 litri oferă două variante de putere: 180 CP şi 210 CP Bi-Turbo. Ambele variante incorporează cea mai recentă tehnologie pentru a maximiza performanţa, cuplul şi consumul economic, reducând în acelaşi timp emisiile.

• 180 CP. Cuplu de 400 Nm. 5,8 l/100 km. CO2, 149 g/km.

• 210 CP. Cuplu de 450 Nm. 5,8 l/100 km. CO2, 149 g/km.

Motorul Bi-Turbo este prevăzut cu două turbocompresoare şi asigură performanţa şi eficienţa sporite.


Turbocompresorul principal funcţionează la viteze reduse, oferindu-ţi putere suplimentară cand ai nevoie - de pildă când virezi dintr-o intersecţie în traficul aflat în mişcare. Pe de altă parte, turbocompresorul secundar funcţionează la viteze mai mari, când trebuie să depăşeşti un vehicul ce se deplasează încet.

În plus, motorul Bi-Turbo încălzeşte habitaclul mai rapid decât un motor convenţional. Acest lucru reduce uzura pieselor, îmbunătăţeşte economia de combustibil şi te ajută să porneşti la drum mai repede în dimineţile friguroase.

Un sistem care poate reduce gravitatea accidentelor sau le poate evita


Sistemul de asistenţă pre-coliziune detectează vehiculele şi pietonii de pe drumul din faţă sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului si te avertizează cu privire la prezenţa acestora. Dacă nu reacţionezi, sistemul aplică automat frânele. Această tehnologie e concepută pentru a ajuta să reduci riscul accidentelor sau pentru a le evita complet, funcţionând la viteze de până la 80 km/h.

Highslide JS

Exterior


Încrezător. Impozant. Dinamic.


O prezenţă greu de ignorat, Ford Edge transmite substanţă şi stil.

Acesta este un vehicul cu viziune, din multe puncte de vedere. Fiecare aspect al modelului Edge oferă o senzaţie tangibilă de modernitate şi de calitate fără compromisuri.


Highslide JS

LED-uri progresive, ultra-moderne.

Highslide JS

Ţevi de eşapament duble, în stil sportiv.

Highslide JS

Design de ultimă generaţie.

Highslide JS

Lumini spate unice, foarte înguste.

Highslide JS

O prezenţă puternică şi fermă.

Highslide JS

Grila frontală îndrăzneaţă, deosebită.

Highslide JS

Substanţă şi stil, combinate.


Interior


Detaliat. Elitist. Luxos.


Edge oferă spaţiu suficient pentru ca cinci adulţi să călătorească în cel mai înalt confort. Habitaclul abundă de detalii de înaltă calitate, precum finisajele cu argintiu satinat şi negru abanos.


Interiorul sofisticat al acestui vehicul îmbină designul inteligent cu o atenţie remarcabilă la detalii.

Ford Edge inspiră un stil de condus calm şi încrezător.


Prin contribuţia controlului activ al zgomotului la liniştea şi ambianţa plăcută din cabină, Ford Edge îţi asigură o experienţă satisfăcătoare din toate punctele de vedere.


Highslide JS

Fiecare tehnologie la dispoziţia ta.

Highslide JS

Putere şi tehnologie la comanda ta.

Highslide JS

Plafon panoramic pentru privelişti panoramice.

Highslide JS

Scaune spate încălzite şi prize de alimentare.

Highslide JS

Consola centrală, proiectată ergonomic.

Highslide JS

O cabină luminoasă, spaţioasă.

Highslide JS

Spatiu pentru pasageri, sa-si intinda picioarele.


Video

Sistem de asistenţă pre-coliziune

Hayon cu deschidere hands-free

Sistem de asistenţă activă la parcare

Direcţie adaptivă

Sistem de recunoaştere a indicatoarelor rutiere

Control activ al zgomotului

Sistem de asistenta pentru unghiul mort

Design

Un motor TDCi avansat de 2,0 litri

Experienţa la volan


Ford Edge e echipat cu multe tehnologii inovatoare. Te vei întreba cum te-ai descurcat până acum fără unele dintre acestea. Toate acestea au rolul de te ajuta să te concentrezi asupra volanului şi asupra drumului, care se vede până departe.


Mai multă distracţie. Mai puţin efort pentru menţinerea direcţiei.


Direcţia adaptivă permite condusul fără efort, în orice moment şi in orice condiţii - chiar şi când parchezi. La viteze mai mici, de exemplu când execuţi manevre în parcare, sunt necesare mai puţine întoarceri de volan. La viteze mai mari, trece automat la un raport de direcţie convenţional, pentru a oferi reacţii confortabile şi sigure. Este disponibil şi un mod sport. Când este activat, condusul pe drumuri sinuoase şi curbate e mai plăcut, deoarece impune un efort de menţinere a direcţiei mai redus, pentru a negocia virajele.

Preia comanda cu tehnologia avansată hands-free cu SYNC 3


SYNC 3 este cea mai avansată versiune de până acum. Este mai rapidă şi mai uşor de utilizat, cu comenzi vocale îmbunătăţite şi mai multe funcţii. Noua interfaţă are butoane mai mari pentru o utilizare mai facilă, iar ecranul tactil colorat recunoaşte acum gesturi de strângere şi glisare specifice smartphone-urilor şi tabletelor pentru o navigare şi mai intuitivă. SYNC 3 include, de asemenea, aplicaţiile AppLink, CarPlay şi Android Auto*, pentru a afişa informaţiile smartphone-ului tău pe ecranul tactil.

Încredere chiar şi în condiţii schimbătoare


Un sistem de tracţiune integrală (AWD) inteligentă poate determina câtă aderenţă, cât balans în viraje şi ce nivel de reacţie sunt necesare în condiţii de vreme umedă, uscată sau cu gheaţă şi pe teren schimbător. Tehnologia poate muta tracţiunea pe puntea din faţă sau din spate, în funcţie de cerinţe. Iar acest sistem de "cuplu la cerere" asigură o manevrabilitate excepţională şi eficienţă îmbunătăţită.

Faruri inteligente


Farurile Ford Dynamic LED cu iluminat adaptiv oferă modele de iluminat precis şi intens, care se reglează automat, pentru a se potrivi unor condiţii de drum şi de condus diferite. Sunt incluse, de asemenea, luminile de zi iar benzile de semnalizare cu LED-uri înlocuiesc luminile intermitente tradiţionale, generând o secvenţă luminoasă puternic vizibilă. În plus, faza lungă anti-orbire se ajustează automat, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi şi urmând drumul, aceste faruri noi te ajută să vezi mai clar în viraje.

Vede ce vine, din ambele părţi


O cameră panoramică minusculă, plasată în partea din faţă a noului Ford EDGE, transmite imaginea pe ecranul cu afisaj multifuncţional, astfel încât să poţi vedea vehiculele, bicicliştii sau pietonii care vin din ambele părţi. Această nouă tehnologie opţională este de nepreţuit atunci când iesi dintr-un spaţiu de parcare îngust sau când te afli pe un drum aglomerat şi câmpul vizual este obstrucţionat.

Sistem inteligent care monitorizează permanent ce vehicule se află în faţa maşinii


Cu ajutorul tehnologiei opţionale a tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care doreşti să te deplasezi, iar sistemul o va menţine constantă. Daca senzorul RADAR incorporat detectează un vehicul în faţă, acesta îţi va încetini vehiculul pentru a menţine o distanţă prestabilită. De îndată ce drumul din faţă devine liber, sistemul va accelera până la viteza aleasă. Sistemul de avertizare frontală e o tehnologie care face parte din tempomatul adaptiv şi este concepută pentru a te avertiza în cazul în care te apropii din greşeală, prea mult de vehiculul din faţă.

Confort


Ford Edge e bogat în detalii bine gândite, pentru ca tu şi pasagerii tăi să vă bucuraţi de o călătorie relaxantă, fără probleme.


Highslide JS

Utilizând acest sistem, îţi vei putea auzi gândurile


Sistemul de control activ al zgomotului este conceput pentru a elimina zgomotul nedorit din cabină. Există microfoane care detectează şi măsoară unde sonore specifice. În acelaşi timp, unitatea de control poate separa sunetele pe care doreşti să le auzi, cum ar fi conversaţiile şi materialele audio, de cele pe care nu doreşti să le auzi. Apoi, sistemul creează un "zgomot alb" imperceptibil, pentru a anula zgomotele nedorite şi pentru a-ţi oferi o senzaţie de linişte deplină la volan.

Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere şi închidere fără efort


Dacă ai mâinile ocupate, dar ai tocul cheii KeyFree cu ţine, Ford EDGE îţi detectează prezenţa în apropiere şi trebuie doar să mişti piciorul sub bara de protecţie din spate, pentru ca hayonul să se deschidă sau să se închidă automat. Hayonul poate fi comandat şi din tocul cheii sau prin butoanele din maşină. Poţi întrerupe ridicarea în orice moment şi hayonul se va opri.

Highslide JS
Highslide JS

Marşarier mai simplu şi mai sigur


Stâlpi opritori, biciclete, ziduri joase... Camera video pentru vedere spate îţi arată tot ce se află în spatele maşinii, pe un ecran integrat în consola centrală. Sistemul îţi arată obiecte pe care le-ai putea omite şi în plus, afişează linii virtuale pentru a te ajuta să parchezi şi în cele mai înguste spaţii. Camera se activează automat când selectezi treapta de marşarier.

Highslide JS Highslide JS

Parcare şi mai uşoară


Sistemul activ de asistenţă la parcare te ajută să parchezi în spaţii cu doar 20% mai lungi sau mai late decât autovehiculul. Pur şi simplu, apeşi un buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica spaţiul suficient de mare, când treci pe lângă el. Apoi sistemul va prelua controlul direcţiei iar tu doar acţionezi pedala de acceleraţie, cutia de viteze şi frână (urmărind instrucţiunile de pe ecran şi semnalele sonore).

Senzori care facilitează procedura de parcare


Senzorii de distanţă la parcare te ajută să determini distanţa dintre vehiculul tău şi orice fel de obstacol din spatele tău. Când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică, cu cât te apropii mai mult de obstacol.

Spaţiu pentru destindere


Incorporând cinci scaune generos proporţionate pe două rânduri, cu o banchetă spate divizată 60/40, cabina oferă spaţiu din belşug pentru fiecare pasager. Cu numeroase spaţii de depozitare, plus un portbagaj foarte mare, există spaţiu din abundenţă pentru pasageri, bagaje, cumpărături, animale de companie, echipamente speciale - sau orice combinaţie a acestora.

Highslide JS
Highslide JS

Plafon panoramic pentru o senzaţie mai luminoasă şi mai aerisită


La apăsarea unui buton, parasolarul acţionat electric din plafon glisează, permiţând luminii naturale să treacă prin plafonul panoramic. În acelaşi timp, geamul care reflectă lumina razelor menţine răcoarea şi te protejează de razele UV dăunătoare.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Utilizarea în comun a maşinii, fără probleme, cu ajutorul caracteristicii MyKey


MyKey îţi permite să setezi limita maximă de viteză, semnalul care să atragă atenţia asupra purtării centurii de siguranţă şi chiar volumul sistemului audio. Această tehnologie este concepută pentru a-ţi asigura liniştea atunci când împrumuţi maşina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poţi programa restricţiile dorite pentru cheia respectivă. Poţi păstra personal cheia de "admin" şi chiar să ai mai multe exemplare din ambele chei, dacă doreşti.

Cu Sistemul KeyFree ai mai puţine griji


Sistemul Ford KeyFree îţi permite să încui şi să descui vehiculul, fără să scoţi cheia din buzunar sau din geantă. Ideal pentru situaţiile când ai mâinile ocupate.

Iluminat interior potrivit stilului, gustului şi stării tale


Sistemul modern Ice Blue iluminează toate sistemele de control din interior. Iluminatul ambiental îţi permite să luminezi zone diferite ale maşinii, precum spaţiile pentru picioare şi suporturile de pahare din consolă, cu oricare dintre cele şapte culori diferite disponibile. Poţi chiar să combini aceste culori pentru a crea şi salva cinci variante proprii, prin intermediul caracteristicii MyColour.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Frâne de parcare activabile din buton


O nouă frână electronică de parcare inteligentă face ca maneta tradiţională să fie doar o amintire. Prin intermediul consolei centrale, acum poţi acţiona în siguranţă frâna de parcare cu un simplu comutator. Pe lângă faptul că asigură un plus de spaţiu în interior, această dotare îţi face viaţa mai uşoară şi reduce necesitatea de a regla frâna la intervalele de service.

Cald sau rece, la comandă


Alege scaunele din piele (dotare standard pe modelele Sport şi Titanium) şi cele două scaune din faţă vor fi încălzite sau răcite pentru a-ţi spori confortul. În mod asemănător, pasagerii din spate se pot bucura şi ei de vei tolera mult mai uşor zilele geroase, datorită volanului încălzit scaune încălzite. Iar atunci când eşti la volan, vei tolera mult mai uşor zilele geroase, datorită volanului încălzit.

Sunet de înaltă fidelitate


Un sistem audio cu 9 difuzoare, oferit ca dotare standard, asigură o claritate excepţională a sunetului în întreaga maşină. Sistemul Sony premium opţional, cu radio DAB, îţi oferă o experienţă de sunet superioară, la 390 de wati, şi include 12 difuzoare.


Performanţa


Îmbinând designul, ingineria inteligentă şi forma aerodinamică avansată, Ford Edge oferă o combinaţie perfect echilibrată de performanţă, consum redus şi manevrabilitate precisă.


Highslide JS

Putere diesel de excepţie


Un motor TDCi avansat de 2,0 litri oferă două variante de putere: 180 CP şi 210 CP Bi-Turbo. Ambele variante incorporează cea mai recentă tehnologie pentru a maximiza performanţa, cuplul şi consumul economic, reducând în acelaşi timp emisiile.


• 180 CP. Cuplu de 400 Nm. 5,8 l/100 km. CO2, 149 g/km.

• 210 CP. Cuplu de 450 Nm. 5,8 l/100 km. CO2, 149 g/km.


Motorul Bi-Turbo este prevăzut cu două turbocompresoare şi asigură performanţa şi eficienţa sporite.

Turbocompresorul principal funcţionează la viteze reduse, oferindu-ţi putere suplimentară când ai nevoie - de pildă când virezi dintr-o intersecţie în traficul aflat în mişcare. Pe de altă parte, turbocompresorul secundar funcţionează la viteze mai mari, când trebuie să depăşeşti un vehicul ce se deplasează încet.

În plus, motorul Bi-Turbo încălzeşte habitaclul mai rapid decât un motor convenţional. Acest lucru reduce uzura pieselor, îmbunătăţeşte economia de combustibil şi te ajută să porneşti la drum mai repede în dimineţile friguroase.

Suspensie avansată, pentru deplasare excelentă şi manevrabilitate precisă


Suspensia spate multi-braţ, nouă şi avansată, combinată cu o suspensie faţă cu lonjeroane McPherson îmbunătăţită, asigură un control excelent asupra roţilor şi o calitate superioară a deplasării. Acest tip de suspensie a fost ajustat în mod specific la înălţimea şi lăţimea generoase ale modelului Edge, precum şi la capacităţile sale specifice de performanţă, aducând un plus la manevrabilitatea maşinii, foarte sensibilă la comenzi.

Highslide JS
Highslide JS Highslide JS

Schimbări ale treptelor de viteză manuale şi rapide


O cutie de viteze manuală în 6 trepte, dispune de o capacitate ridicată de cuplu şi asigură schimbări uniforme, rapide şi precise ale treptelor de viteză. Pentru a ajuta la optimizarea eficienţei combustibilului, o pictogramă de pe panoul de bord indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză.

Ford PowerShift. Rapid şi cu economie de combustibil


Îmbinând confortul asigurat de transmisia automată cu controlul asociat unei cutii de viteze manuale, această cutie de viteze avansată, cu 6 trepte de viteză, preselectează următoarea treaptă pentru tine, pentru a nu pierde din putere când treci de la o treaptă de viteză, la alta. Schimbările de trepte uluitor de rapide şi line ale Ford PowerShift fac din condus o experienţă mai plăcută, economisind în acelaşi timp combustibil şi reducând emisiile de CO2 în comparaţie cu o cutie de viteze automată obişnuită.

Highslide JS

Padele pentru schimbarea vitezelor: bucură-te de schimbări rapide ale treptelor de viteză cu transmisie automată


Regăsindu-se în mod firesc pe maşinile sport de înalţă performanţă, comenzile de schimbare automată, cu padele, sunt disponibile cu ambele variante de transmisii: PowerShift şi automată cu 6 trepte. Această tehnologie inspirată de maşinile de curse facilitează schimbarea rapidă şi fără efort a treptelor de viteză. În plus, poţi schimba treptele mai eficient, folosind padelele montate pe volan.

Foloseşti mai puţin combustibil, cu funcţia pornire-oprire automată


Atunci când te opreşti la semafor sau când aştepţi într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum farurile, aerul condiţionat, radioul şi sistemul Ford SYNC). De îndată ce eşti gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj şi selectează prima treaptă de viteză sau apasă pedala de acceleraţie, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (în mediul urban).

Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Reîncarcă-ţi bateria mai eficient


Spre deosebire de sistemele convenţionale, sistemul de încărcare regenerativ inteligent reîncarcă bateria doar când este nevoie şi, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operaţiuni când apeşi pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.

Aerodinamica mai bună pentru economie mai mare


Cand conduci cu viteză redusă, Sistemul activ cu obturator pentru grilă ţine orificiile de ventilaţie de la nivelul grilei deschise, pentru a răci motorul. Când prinzi viteză, acesta se poate închide automat, îmbunătăţind aerodinamică şi ajutând la economisirea combustibilului. În timp, această tehnologie poate face o mare diferenţă în privinţa economiei de combustibil.

Reducerea rezistenţei aerodinamice pentru mai multă eficienţă


O caracteristică de design ingenioasă a modelului Edge o reprezintă Cortinele frontale Aero. Fantele din marginile exterioare ale barei de protecţie faţă direcţionează aerul peste roţile aflate în mişcare şi îl elimină prin fantele din pasajele roţilor. Acest con de aer cu viteză ridicată din jurul roţilor reduce rezistenţa aerodinamică şi îmbunătăţeşte atât performanţa, cât şi eficienţa combustibilului.

Siguranţa


Măsurile de siguranţă din Ford Edge oferă atât ţie, cât şi pasagerilor tăi, protecţie la nivel înalt.


Highslide JS

Un sistem care poate reduce gravitatea accidentelor sau le poate evita


Sistemul de asistenţă pre-coliziune detectează vehiculele şi pietonii de pe drumul din faţă sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului şi te avertizează cu privire la prezenţa acestora. Dacă nu reacţionezi, sistemul aplică automat frânele. Această tehnologie e concepută pentru a ajuta să reduci riscul accidentelor sau pentru a le evita complet, funcţionând la viteze de până la 80 km/h.

Un plus de protecţie pentru pasagerii din spate


Cele două scaune dinspre exterior, spate, pot fi echipate cu o funcţie de siguranţă unică: o centură de siguranţă gonflabilă, pentru scaunele din spate. În eventualitatea unui impact, centurile se umflă şi distribuie forţele generate de coliziune pe o zonă a corpului de cinci ori mai mare decât centurile convenţionale. Prin reducerea presiunii exercitate asupra pieptului şi controlând mai bine mişcarea capului şi gâtului, această tehnologie inovatoare poate reduce probabilitatea vătămării.

Highslide JS
Highslide JS

Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă


Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă ajută vehiculul să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Este controlat automat prin intermediul Sistemului de control electronic al stabilităţii, care detectează presiunea pe care o aplici pe pedala de frână şi creşte automat această presiune, dacă este cazul.

Ajutor pentru menţinerea copiilor în siguranţă


Noul Ford Edge menţine copiii mici în siguranţă la fiecare călătorie şi e dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil în spate, aşa că poţi folosi cu uşurinţă două scaune.

Highslide JS
Highslide JS

Protectie continuă împotriva răsturnării


Senzorul unic Ford pentru rata de deviere ajută Sistemul de reducere al efectului de răsturnare să menţină pneurile pe sol, în special când centrul de greutate e ridicat şi când vehiculul parcurge viraje cu partea exterioară mai coborâtă.

Sistemele de siguranţă coordonate se activează într-o fracţiune de secundă


Un Sistem Inteligent de Protecţie avansat (IPS) coordonează o serie de caracteristici de siguranţă pentru a-ţi asigura protecţie maximă atât ţie, cât şi pasagerilor. În plus, Ford Edge e dotat cu o caroserie rezistentă, ce absoarbe energia în cazul unui impact şi cu o tehnologie avansată pentru scaune şi centuri de siguranţă, reducând riscul de accidentare.

Highslide JS
Highslide JS Highslide JS

Menţine controlul, indiferent de condiţii


Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului tău. Aceasta detectează devierile de la traseul ales, ca în cazul în care autovehiculul începe să patineze şi corectează automat poziţia pe drum a autovehiculului, ajutându-te să menţii controlul asupra acestuia.

Opriri mai rapide în situaţii de urgenţă


Atunci când anticipează o situaţie care să necesite o oprire de urgenţă, Sistemul de control electronic al stabilităţii pre-încarcă sistemul de frânare, eliminând spaţiile libere dintre discul de frână şi plăcuţele de frână. Această funcţionalitate, numită şi pre-umplere electronică a frânelor, ajută la reducerea timpului (şi a distanţei) de frânare.

Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii


Sistemul de stabilizare a remorcii detectează "şerpuirea" sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Highslide JS
Highslide JS

Un sistem avansat de airbaguri


Ford Edge include un sistem de airbaguri care incorporează airbaguri pentru scaunul din faţă la nivel pelvian şi toracic şi oferă airbaguri laterale opţionale pentru cele două scaune dinspre exterior, de pe cel de-al doilea rând.


Lista de preţuri


Dacă te interesează un anumit model, consultă ofertele noastre actuale. Sau vizitează-ne pentru cele mai bune oferte disponibile.


Descarcă lista de preţuri pentru Ford Edge
Descarcă lista de preţuri pentru Edge Vignale

Broşura Ford Edge


Descarcă broşura noului Ford Edge
Descarcă broşura Edge Vignale
Descarcă Edge Accesorii

Adobe Acrobat Reader


Fişierul în format PDF a fost creat pentru a-ţi permite să vizualizezi şi să tipăreşti fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create iniţial. Adobe™ îţi pune la dispoziţie o aplicaţie software gratuită (Acrobat Reader) care îţi permite să lucrezi cu aceste fişiere. Dacă ai instalat deja această aplicaţie pe computerul tău, în mod normal o poţi găsi la "Programe", în "Meniul Start". În caz contrar, acceseză link-ul de mai jos pentru a o descărca.


Descarcă Acrobat Reader de pe situl adobe.com