Gama ST-LINE

ST-Line

O IMAGINE CU IMPACT

• Un nou nivel de energie şi entuziasm - pregăteşte-te pentru ST-Line, expresia absolută a designului de inspiraţie sportivă, de la Ford.

• Jante pline de dinamism, din aliaj; kituri de caroserie care atrag toate privirile, embleme distinctive.

• O gamă completă de dotări şi detalii de design, disponibilă pentru Fiesta şi Focus - iar, în curând, şi pentru Mondeo şi Kuga.


Obţine emblema, asumă-ţi stilul: fă un upgrade la ST-Line!

Aspect uimitor la exterior


De la un kit sport integral pentru caroserie la farurile de ceaţă, de la designul jantelor din aliaj Rock Metallic (specific ST Line) la emblema personalizată: ST Line creează un aspect exterior de neconfundat, oferind modelului tău Ford o prezenţă impozantă.

Fiesta ST-Line

O experienţă remarcabilă la interior


Pedale din aluminiu prelucrat, volan special, tip sport, praguri inscripţionate... ST-Line te recompensează oriunde te-ai uita, ori de câte ori porneşti la drum. Iar cu scaunele sport tapiţate cu roşu te vei putea bucura de o poziţie de condus confortabilă, din care ai control absolut.

Fiesta ST-Line

O gamă de motoare de top


O gamă special selectată de motoare diesel avansate şi de motoare pe benzina EcoBoost premiate asigură performanţa de la 100 CP până la 140 CP, precum şi un consum economic.


Suspensie sport


Suspensia sport modernizată coboară şasiul. Rezultatul este un profil aerodinamic, iar această configuraţie asigură şi viraje mai precise.

Fiesta ST-Line

Fiesta ST-Line


Compact, elegant şi dinamic. Plin de tehnologii concepute pentru a te menţine conectat, pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te putea distra mai mult.

Detalii despre Ford Fiesta ST-Line


Descarcă broşura Ford Fiesta ST-Line

Fiesta ST-Line Fiesta ST-Line

Focus ST-Line


Un exterior sculptat, un interior progresiv şi sofisticat şi o dinamică a condusului excepţională.

Detalii despre Ford Focus ST-Line


Descarcă broşura Ford Focus ST-Line

Fiesta ST-Line Fiesta ST-Line

Detalii atractive


Cusăturile deosebite executate cu roşul specific maşinilor de curse scot în evidenţă scaunele sport şi schimbătorul de viteze.

Detalii subtile, dar dinamice


Farurile de ceaţă şi emblema unică fac ca ST-Line să iasă în evidenţă.

Un produs de "designer"


Protecţiile pentru praguri din aluminiu, inscripţionate cu elementele ST Line, completează perfect imaginea vehiculului.

Fiesta ST-Line Fiesta ST-Line Fiesta ST-Line