Ford Transit Connect

NOUL TRANSIT CONNECT

Fiecare Transit este construit cu un scop, iar noul Transit Connect nu face nici el excepţie.

Puternică, practică şi fiabilă, această utilitară oferă spaţiu de încărcare generos: 3,0 metri cubi pentru versiunea L1 (ampatament scurt) şi 3,7 metri cubi pentru versiunea L2 (ampatament lung), cu până la circa 1.000 kg de marfă.

Un perete despărţitor ingenios, prin care se poate încărca, vă permite, de asemenea, să transportaţi în siguranţă, în interiorul utilitarei, ţevi, scări şi alte încărcături lungi de până la 3,0 m în versiunea L1 şi de până la 3,4 m în versiunea L2.

O gamă de motoare pe benzină şi diesel avansate, combinate cu transmisii manuale cu cinci sau şase trepte de viteză sau cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului: de la doar 4,0 L/100 km cu emisii de CO2 nu mai mari de 105 g/km.

Tehnologiile avansate vă menţin conectat, vă distrează şi vă oferă siguranţă şi protecţie. Acestea includ: SYNC cu comenzi vocale, care efectuează şi preia apelurile şi poate chiar să citească cu voce tare mesajele text primite, atunci când îi cereți; și tehnologia Active City Stop, care detectează dacă o coliziune la viteză redusă este iminentă şi frânează automat.

Cu un scaun dublu, flexibil, pentru pasagerii din faţă, care vă permite să transportaţi până la trei persoane în modelul utilitară, şi versiuni de utilitară cu cabină dublă şi Kombi capabile să transporte până la şapte persoane, aveţi, de asemenea, posibilitatea de a lua cu dumneavoastră la fiecare lucrare o întreagă echipă, precum şi materialele şi echipamentele necesare realizării lucrării.
Aflaţi mai multe despre noul Transit Connect şi descoperiţi designul , experienţa la volan, utilitatea şi costurile, performanţa şi eficienţa, siguranţa şi securitatea, stilurile de caroserie şi capacitatea, precum şi modelele disponibile.

O utilitară cu care să vă mândriţi

Un vehicul comercial trebuie să fie practic şi funcţional. Asta nu înseamnă că trebuie neapărat să arate ca o „cutie pe roţi”. De aceea, noul Transit Connect este proiectat să arate bine şi să ofere senzaţii plăcute, indiferent dacă vă aflaţi în cabină sau staţi afară. Cu un stil îndrăzneţ şi contemporan, care creează o imagine puternică şi profesională, aceasta este o utilitară pe care o puteţi parca cu mândrie în faţa casei la sfârşitul fiecărei zile de lucru.

Exterior
Modelat după conceptul Ford Kinetic Design, exteriorul utilitarei este atât practic, cât şi stilat. De exemplu, utilitara are aerodinamică îmbunătăţită pentru o eficienţă sporită a combustibilului şi lumini de înaltă tehnologie pentru o vizibilitate mai bună. Piesele componente au fost, de asemenea, concepute pentru a putea fi reparate şi înlocuite uşor, pentru a asigura costuri de exploatare mai mici.
Highslide JS
Noul Transit Connect - exterior
Highslide JS
Practic şi funcţional
Highslide JS
Stil îndrăzneţ şi contemporan
Highslide JS
Ford kinetic Design


Interior
Construit pentru a fi practic şi rezistent, modelat pentru a oferi cel mai mare confort şi cele mai bune condiţii de relaxare posibile: interiorul stilat, asemănător unui autoturism, este proiectat ergonomic, pentru a plasa la îndemână fiecare comandă şi compartiment de stocare.
Highslide JS
Practic şi rezistent
Highslide JS
Interior asemănător unui autoturism

Culori
O varietate de culori moderne de exterior au fost alese pentru a ajuta la crearea unei impresii pozitive asupra afacerii dumneavoastră şi pentru a asigura un fundal puternic pentru orice reclamă pe care aţi adăuga-o ulterior.
Highslide JS
Midnight Sky
Highslide JS
Frozen White
Highslide JS
Panther Black
Highslide JS
Blazer Blue
Highslide JS
Race Red
Highslide JS
Deep Impact Blue
Highslide JS
Moondust Silver
Highslide JS
Tectonic Silver

Design şi tehnologie utile

Fiecare caracteristică şi tehnologie din noul Transit Connect este concepută pentru a maximiza eficienţa afacerii dumneavoastră, precum şi pentru a vă uşura viaţa pe cât de mult posibil.

Cu ajutorul tehnologiei Ford SYNC puteţi efectua şi prelua apeluri pe telefonul mobil, puteţi controla muzica şi puteţi asculta mesajele text primite citite cu voce tare, utilizând comenzi vocale simple. Totul în timp ce senzorii şi sistemele de monitorizare au grijă încontinuu de dumneavoastră, unele reacţionând automat, astfel încât dumneavoastră să nu vă mai faceţi griji privind aprinderea farurilor sau pornirea ştergătoarelor. Pe scurt, această utilitară este construită pentru a oferi confort şi utilitate şi este realizată pentru a vă menţine conectat în timpul deplasării.

Ford SYNC. Tehnologie hands-free avansată

Ford SYNC vă permite să controlaţi muzica, să efectuaţi şi să preluaţi apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe, simple. De exemplu, dacă „home” (acasă) este înregistrat în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rostiţi: „Call home” (Apel acasă), iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redaţi în timp real melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth® Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primiţi.

Senzori care facilitează procedura de parcare

Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehicul şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiați mai mult de obstacol.

Marşarier mai simplu

Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spatele autovehiculului pe un ecran integrat în consola centrală şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi şi în cele mai înguste spaţii.

Faruri care se rotesc atunci când viraţi, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte

Dacă semnalizaţi şi viraţi pe un drum sau intraţi într-un loc de parcare, o lumină din farul de ceaţă (pe partea virajului) iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a vă oferi vizibilitate sporită în timpul virajului.

Drumuri mai puţin obositoare, călătorii mai economice

Tempomatul prevăzut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi utilitara în limita de viteză prestabilită de către dumneavoastră. Pe lângă faptul că vă ajută să economisiţi combustibil, sistemul poate minimiza, de asemenea, posibilitatea să depăşiţi limita de viteză. Desigur, tempomatul vă permite, de asemenea, să stabiliţi o viteză pe care ulterior o menţine pentru a vă oferi un condus mai relaxat în timpul călătoriilor lungi pe autostradă.

Marşarier mai simplu

Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spatele autovehiculului pe un ecran integrat în consola centrală şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi şi în cele mai înguste spaţii.

Sunet perfect

Revoluţionarul sistem audio Sony DAB cu radio/CD opţional include patru boxe premium.

Vă ţine întotdeauna scaunul cald

Indiferent cât de frig este afară, vă puteţi încălzi rapid în cabină, cu ajutorul scaunului încălzit pentru şofer.

Faruri care se aprind automat atunci când este necesar

Noul Transit Connect este prevăzut cu senzori care detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. De exemplu, atunci când intraţi într-un tunel. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, care pot simplifica şi mări nivelul de siguranţă al condusului. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională cu ştergătoarele cu senzor de ploaie (a se vedea mai jos).

Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie

Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate.

O coloană de direcţie care se reglează conform nevoilor dumneavoastră

Pentru a vă ajuta să găsiţi poziţia de condus ideală, cea mai confortabilă, coloana de direcţie se reglează cu uşurinţă atât pe înălţime, cât şi în adâncime.

Utilitara dumneavoastră: biroul dumneavoastră

Cu conectivitate mobilă încorporată în noul Transit Connect, nu a fost niciodată mai simplu să vă desfăşuraţi activitatea oriunde v-aţi afla. Astfel, cabina încorporează trei tipuri diferite de consolă centrală, toate fiind proiectate pentru a vă ajuta să aveţi tot ce vă trebuie la îndemână. În funcţie de modelul şi de configuraţia locurilor pe care le alegeţi, puteţi specifica atât console deschise, cât şi console ce se pot închide (cea închisă are cotieră), una sau două prize de 12 V, intrare auxiliară şi conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spaţiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 şi o tavă de depozitare sub scaun.

Setaţi temperatura ideală pentru dumneavoastră și pentru pasager

Cu ajutorul dotării opţionale Sistemul de climatizare automată cu zonă dublă de control (DEATC), puteţi selecta temperaturile pe care dumneavoastră şi pasagerul din faţă le preferaţi, iar sistemul le va menţine cu ajutorul sistemului avansat de climatizare.

Curăţaţi parbrizul rapid cu Quickclear

Această dotare inteligentă este creată pentru a vă permite să porniți rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să apăsați pe un buton, iar sistemul poate să dezgheţe parbrizul în câteva secunde, chiar și la temperaturi negative.

Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.

Deschideţi şi închideţi geamurile printr-o singură atingere

Prin atingerea unui buton puteţi deschide sau închide complet geamurile de pe partea şoferului şi a pasagerului, sau le puteţi ajusta separat, pentru a lăsa să pătrundă înăuntru doar cantitatea de aer dorită.

Oglinzi laterale care se pliază singure spre interior, pentru a fi protejate de eventuale deteriorări

Este uşor să deterioraţi oglinzile laterale atunci când intraţi sau ieşiţi din spaţii strâmte sau când sunteţi parcat pe o stradă îngustă. Oglinzile laterale pliabile electric opţionale vă pot ajuta să evitaţi acest lucru, pliindu-se către interior la atingerea unui buton. Şi pentru că sunt încălzite, puteţi pleca la drum mai repede şi mai în siguranţă în dimineţile geroase.

Practic, muncitor şi ușor de întreţinut

Noul Transit Connect oferă spaţiu de încărcare flexibil de până la 3,7 metri cubi (4,4 metri cubi când este utilizat spaţiul de încărcare flexibil faţă) şi o sarcină utilă de 1.000 kg. Caracteristicile ingenioase şi utile ajută la protejarea mărfii şi a vehiculului de condiţiile dificile specifice activităţii dumneavoastră. Şi pentru că utilitara este construită cu respectarea unor standarde stricte pentru vehicule comerciale, nu numai că este făcută să dureze, este proiectată să minimizeze costul de deţinere.

O utilitară productivă este o utilitară profitabilă. Astfel, noul Transit Connect a fost construit pentru a maximiza spaţiul disponibil pentru marfă şi lungimea încărcăturii admise (până la 2,15 m cu peretele despărţitor la modelul L2). Un perete despărţitor inovator, prin care se poate încărca, vă permite, de asemenea, să transportaţi în interiorul utilitarei obiecte lungi de până la 3,0 m în modelul L1 şi de până la 3,4 m în modelul L2. Încărcarea şi descărcarea sunt, de asemenea, operaţii prevăzute să se desfăşoare cât mai sigur şi cât mai uşor posibil.

Spaţiu pentru transportarea obiectelor lungi cu un perete despărţitor prin care se poate încărca

Disponibil pe toate modelele de utilitară cu scaun dublu pentru pasageri faţă, peretele despărţitor ingenios, prin care se poate încărca, vă permite să transportaţi obiecte de până la 3 m lungime, în cazul unei utilitare cu ampatament scurt (L1), şi obiecte de până la 3,4 m lungime, în cazul unui model cu ampatament lung (L2). Peretele despărţitor este prevăzut în partea de jos cu o deschizătură cu capac ce poate fi depliat, prin care puteţi trece obiectele lungi, accesând astfel şi spaţiul de depozitare de sub scaunul pasagerului din faţă. În spatele peretelui despărţitor există spaţiu suficient pentru doi europaleţi (în L1) sau plăci de materiale de 8’ x 4’ (în L2).

Acum există spaţiu suficient pentru trei persoane în cabină

Noul Transit Connect care este disponibil cu un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, permiţându-vă să transportaţi până la trei persoane în utilitară. Scaunul central poate fi, de asemenea, rabatat, pentru a crea o suprafaţă plană pentru scris sau pentru un laptop, sau îl puteți ridica pentru a avea acces la un spaţiu util de depozitare.

Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă

Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO. Există, de asemenea, puncte de fixare pe caroserie, montate la nivelul taliei şi al umărului, iar acestea sunt normate la o sarcină de 30 kg.

O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară

Noile lămpi ale spaţiului de depozitare sunt de două ori mai luminoase decât modelele anterioare şi reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultrastrălucitoare, dacă este necesar.

Protecţie cu curăţare uşoară în cabină şi zona de marfă

Covoraşele din cauciuc ajută la păstrarea curăţeniei în cabină, o căptuşeală de uz intens pentru încărcătură poate proteja podeaua spaţiului de încărcare şi tapiţeria lateralelor cutiei de marfă şi poate, de asemenea, ajuta la protejarea utilitarei de loviturile şi zgârieturile provenite din activitatea zilnică.

Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara drumului

Fiecare piesă şi componentă a noului Transit Connect este proiectată să maximizeze rezistenţa şi să funcţioneze mai mult fără să necesite întreţinere. De aceea, intervalele de service sunt stabilite la 30.000 de km sau la 1 an.

O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus

Ca o măsură a calităţii construcţiei utilitarei, noul Transit Connect este livrat standard cu o garanţie de 12 ani împotriva perforării.

Puternic şi eficient cu manevrabilitate specifică autoturismelor

Diesel sau benzină, inclusiv revoluţionarul motor EcoBoost de 1,0 L, transmisie manuală sau automată: noul Transit Connect vă oferă o varietate de opţiuni pentru grupul motopropulsor, pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii dumneavoastră, precum şi preferinţelor personale. Tehnologiile avansate asigură o eficienţă excepţională a combustibilului şi nu lasă loc de compromis în privinţa performanţelor, nici măcar atunci când utilitara este complet încărcată. Mulţumită designului avansat al şasiului şi al suspensiei, precum şi tracţiunii faţă şi servodirecţiei, vă veţi simţi ca şi cum aţi conduce un autoturism, nu un vehicul comercial.

Profitaţi la maximum de motorul dumneavoastră pe benzină

Noul motor pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, produce 100 CP şi un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză. În combinaţie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat vă asigură puterea la care v-aţi aştepta de la un motor de 1,6 litri convenţional, însă utilizează cu circa 24% mai puţin combustibil, cu emisii de CO2 cu 25% mai reduse, de numai 129 g/km. Dacă doriţi un sistem automat, motorul EcoBoost de 1,6 litri, cu 150 CP şi cuplu de 240 Nm, este livrat cu transmisie automată cu şase trepte de viteză (nu este disponibil cu tehnologia Auto-Start-Stop).

Motoare diesel puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Dacă preferaţi motorina, puteţi alege dintre patru opţiuni de motoare diesel Duratorq TDCi de 1,6 litri: 75 CP, 185 Nm, transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, 95 CP, 230 Nm cu transmisie manuală cu cinci trepte de viteză sau 115 CP, 270 Nm cu transmisie manuală cu şase trepte de viteză. Motoarele de 75 CP şi 95 CP sunt disponibile cu pachete opţionale de economisire a combustibilului, care includ: Auto Start Stop, sistem de Închidere grilă radiator automată, Sistem de management al bateriei şi Încărcare regenerativă inteligentă. Este disponibilă, de asemenea, o opţiune ECOnetic, cea mai bună din clasa sa; o variantă special calibrată şi configurată a unităţii de 95 CP, care este prevăzută cu pachetul Economie de combustibil şi un dispozitiv de limitare a vitezei la 110 km/h, comutabil, ca dotare standard (opţional, este disponibil şi un dispozitiv fix de limitare a vitezei).

Utilizaţi mai puţin combustibil cu ajutorul tehnologiei Auto-Start-Stop

Atunci când utilitara dumneavoastră se opreşte la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opţională poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum aerul condiţionat, radioul şi Ford SYNC). De îndată ce sunteţi gata să plecaţi de pe loc, apăsaţi pe pedala de ambreiaj şi selectaţi prima treaptă de viteză, ca de obicei, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).

Un sistem de informare inteligent care vă ajută să conduceţi mai eficient

Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte şi lungi. Apoi, software-ul inteligent vă oferă recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.

Aerodinamică mai bună pentru economie mai mare

Atunci când conduceţi cu viteză redusă, sistemul de Închidere grilă radiator automată ţine orificiile de ventilaţie de la nivelul grilei deschise pentru a răci motorul. Când prindeţi viteză, acesta se poate închide automat, îmbunătăţind aerodinamica şi ajutând la economisirea de combustibil.

Siguranţă deplină şi securitate garantată

Noul Transit Connect dispune de tehnologii care pot frâna automat, care vă pot ajuta să apelaţi serviciile de urgenţă şi care vă pot scuti de stresul pornirilor din rampă. De asemenea, menționăm și sisteme care vă permit să blocaţi şi să deblocaţi uşile în mod individual, care fac aproape imposibilă copierea cheii şi care declanşează alarma chiar şi după deconectarea bateriei.

Aceste tehnologii avansate au fost concepute pentru a face deplasările mai uşoare şi mai sigure. Atunci când conduceţi mult, este bine de știut că utilitara vă protejează pe dumneavoastră, pe alţi participanţi la trafic şi pietoni (precum şi pe sine) în fiecare zi de lucru.

Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă poate suna după ajutor chiar dacă dumneavoastră nu puteţi

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care vă poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră. Dacă este cazul, puteţi alege să întrerupeţi apelul sau să discutaţi cu personalul de urgenţă. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele dumneavoastră GPS, chiar şi atunci când v-aţi pierdut cunoştinţa.*

Active City Stop. Pentru a ajuta la evitarea coliziunilor la viteze reduse

Coliziunile în trafic la viteză mică, cu opriri şi porniri frecvente, au loc mult prea des. Iar opţiunea Active City Stop este o tehnologie avansată creată pentru a vă ajuta să evitaţi astfel de coliziuni sau pentru a reduce impactul acestora. Dacă sistemul detectează că autovehiculul din faţă s-a oprit brusc, iar dumneavoastră vă deplasaţi cu mai puţin de 30 km/h, va acţiona automat frânele. Ca dovadă a caracterului său inovator, tehnologia Active City Stop a primit premiul Advanced oferit de Euro NCAP pentru siguranţă.

Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.

ESC vă ajută să menţineţi controlul asupra vehiculului, indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii (ESC) monitorizează în mod constant deplasarea utilitarei, detectează orice abateri de la traseul ales (dacă vehiculul începe să patineze, de exemplu) şi corectează automat poziţia de drum. Sistemul este creat pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra autoutilitarei şi, în plus, vă poate ajuta să reduceţi distanţa de frânare în caz de urgenţă.

Aderenţă maximă cu efort minim

Un sistem avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.

Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care o transportă utilitara. Acest lucru asigură control şi stabilitate, indiferent dacă este goală sau complet încărcată.

Vă avertizează dacă pneurile pierd presiune

Întotdeauna este important să menţineţi presiunea corectă în pneuri, pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să protejaţi pneurile şi să fiţi în siguranţă. De aceea, senzorii monitorizează constant fiecare roată şi vă alertează dacă apare o problemă, astfel încât să puteţi trage pe dreapta, să verificaţi şi să umflaţi pneul sau să schimbaţi roata.

Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii

Funcţia de asistare a balansării remorcii (TSA) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza noului Transit Connect până când problema dispare, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgență (EBA) ajută utilitara să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi crește automat această presiune, dacă este cazul. Pentru a reduce şi mai mult distanţa de oprire, noul sistem de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele din spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.

Sisteme avansate pentru o frânare mai controlată

Sistemul de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) şi distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD) asigură o frânare mai bine controlată.

Sistem airbag îmbunătăţit

Noul Transit Connect este disponibil cu airbaguri tip cortină, pentru şofer, pasager şi laterale. De asemenea, senzori avansaţi sunt poziţionaţi în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacţie rapidă şi controlată.

Un avertisment în spate, atunci când frânaţi brusc

Sistemul Lumină de frânare de urgenţă (EBL) aprinde luminile de avarie pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi puternic.

Nu uitaţi niciodată să purtaţi centura de siguranţă

Un sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranţă a şoferului vă avertizează dacă uitaţi vreodată să vă puneţi centura şi este montat ca dotare standard pe fiecare model.

Ajutor pentru menţinerea copiilor în siguranţă

Puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copii sunt disponibile pentru scaunul pasagerului din faţă la modelele Utilitară. La fel şi pentru cele două scaune dinspre exterior, din spate (al doilea rând), ale versiunilor de utilitară cu cabină dublă şi Kombi.

Puteţi alege ce uşi să blocaţi şi să deblocaţi

Noul Transit Connect are ca dotare standard sistemul de închidere centralizată a uşilor cu telecomandă. Iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Şi aceasta deoarece puteţi alege să descuiaţi o singură uşă, în timp ce celelalte rămân blocate în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Acelaşi comutator controlează blocarea şi deblocarea tuturor uşilor vehiculului.

Încuietori de uşi anti-efracţie

Toate încuietorile portierelor sunt protejate cu o armătură anti-efracţie pentru a împiedica spargerea lor prin găurire sau dăltuire.

Un transponder avansat care nu poate fi copiat

Pe lângă sistemul avansat de închidere centralizată, noul transponder tip briceag este dotat cu un transmiţător cu două canale. Drept urmare, unui hoţ îi va fi practic imposibil să scaneze sau să copieze cheia. Este reîncărcabil, rezistent la intervenţii şi la apă şi poate fi acţionat la 30 m de utilitară.

Peretele despărţitor complet din oţel ţine hoţii afară

În eventualitatea puţin probabilă a pătrunderii unui hoţ în cabină, un perete despărţitor din oţel pe toată înălţimea şi pe toată lăţimea previne accesul acestuia la conţinutul spaţiului de încărcare. Această măsură de securitate eficientă acţionează, de asemenea, drept caracteristică de siguranţă importantă, protejându-vă de marfa sau sculele transportate în spaţiul de încărcare din spatele său.

Încuietori speciale

Noul Transit Connect este prevăzut cu încuietori care: încuie la loc uşile după 45 de secunde, dacă nu deschideţi niciuna în acest interval (după utilizarea telecomenzii); fac imposibilă blocarea uşilor faţă dacă sunt întredeschise; deblochează toate uşile dacă airbagul se declanşează.

Încă un loc pentru depozitarea lucrurilor de valoare

Nu lăsaţi lucrurile de valoare la vedere, pentru a nu tenta hoţii care sparg geamul şi fură ce apucă. Încuiaţi-le în siguranţă în torpedou.

Două opţiuni de alarmă de nivel înalt

O alarmă de perimetru opţională vă protejează vehiculul, declanşându-se dacă uşile sau capota sunt deschise cu forţa. Pentru protecţie (şi descurajare a hoţilor) şi mai mare, alegeţi un sistem de alarmă Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă vehiculul este ridicat sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.

O alarmă de rezervă, independentă, suplimentară

Un dispozitiv sonor de siguranţă, cu baterie proprie, reprezintă un sistem suplimentar, secundar de alarmă, care este furnizat împreună cu opţiunea de alarmă Thatcham. Acesta emite avertismentul sonor în momentul declanşării alarmei şi, deoarece are propria să sursă de alimentare încorporată, se va activa chiar dacă cineva deconectează bateria vehiculului.

Ce doriţi de la utilitara dumneavoastră?

Cu trei tipuri de caroserie (Utilitară, Utilitară cu cabină dublă şi Kombi), scaune pentru două până la şapte persoane, două lungimi de caroserie (L1 şi L2) şi opţiuni de sarcină utilă de la 625 kg până la 1.000 kg, veţi găsi cu siguranţă un model nou Transit Connect care să răspundă perfect nevoilor dumneavoastră. De asemenea, dispuneţi de o gamă completă de niveluri de dotare pentru fiecare tip de caroserie, plus multe echipamente opţionale, care vă permit să particularizaţi vehiculul şi mai mult. Pentru dotări şi mai specializate, Grupul nostru special de operaţii vehicule (SVO) vă poate oferi orice, de la culori unice ale caroseriei la sisteme de încărcare interioare comandate. Pentru detalii suplimentare, întrebaţi reprezentanţa dumneavoastră.

Van
Spaţios, bine alcătuit şi foarte funcţional: spaţiul de încărcare este prevăzut cu un perete despărţitor pe toată înălţimea şi toată lăţimea (cu sau fără geam) şi posibilitatea de a alege două sau trei scaune în cabină. O uşă de încărcare glisantă şi uşi spate simetrice pentru marfă sunt prevăzute ca dotare standard. În plus, puteţi specifica un hayon cu geam şi opţiune de spălare/ştergere şi dezaburire.
•   L1 (Ampatament scurt)
•   Lungime totală: 4.418 mm
•   Înălţime plafon: 1.861 mm 
•   Volum compartiment de încărcare: 3 metri cubi 
•   Încărcare prin peretele despărţitor: lungimi de 3 m* 
•   Sarcină utilă aprox.: 625 - 825 kg 
•   Greutate brută a vehiculului (GVM): 2 sau 2,2 t 
•   Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg 
•   L2 (Ampatament lung)
•   Lungime totală 4.818 mm
•   Înălţime acoperiş: 1.862 mm
•   Volum compartiment de încărcare: 3,7 metri cubi.
•   Încărcare prin peretele despărţitor: lungimi de 3,4 m*
•   Sarcină utilă aprox.: 700 - 1.000 kg
•   Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,1 t, 2,2 t, 2,3 t sau 2,4 t
•   Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg

Double Cab Van
Pe lângă cele două scaune din rândul din faţă, utilitara cu cabină dublă are un rând suplimentar de trei scaune, în spatele acestora. Un perete despărţitor fix, cu geam, separă în siguranţă cel de-al doilea rând de scaune de spaţiul de încărcare.
•   L1 (Ampatament scurt)
•   Lungime totală 4.418 mm
•   Înălţime plafon: 1.844 mm
•   Volum compartiment de încărcare: 1,3/2,2 metri cubi (scaunele ridicate/coborâte)
•   Sarcină utilă aprox.: 725 kg
•   Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,2 t
•   Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
•    L2 (Ampatament lung)
•    Lungime totală 4.818 mm
•    Înălţime acoperiş: 1.844 mm
•    Volum compartiment de încărcare: 1,9/2,8 metri cubi (scaunele ridicate/coborâte)
•    Sarcină utilă aprox.: 700 kg
•    Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,3 t
•    Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
Kombi
Noul Transit Connect Kombi încorporează un sistem de scaune spate flexibile. Scaunele de la modelele L1 cu cinci locuri şi L2 cu şapte locuri oferă un nivel ridicat de flexibilitate între spaţiul de încărcare şi spaţiul pentru pasageri, maximizând spaţiul şi opţiunile de utilizare a acestuia.

În cazul modelului L1 cu cinci locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând sunt divizate 60/40, în timp ce spătarele se pot rabata complet, întregul scaun răsturnându-se înainte pentru a permite utilizarea la maximum a zonei pentru marfă.

În cazul modelului L2 cu şapte locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând se rabatează complet şi pot fi coborâte în spaţiul pentru picioare. În combinaţie cu scaunele de pe al treilea rând, divizate 50/50, care se rabatează şi ele complet, puteţi crea rapid şi cu uşurinţă o zonă pentru încărcare mare şi plată. Scaunele de pe cel de-al treilea rând pot fi, de asemenea, reglate spre în faţă/spate şi pot fi înclinate.

Un perete despărţitor din plasă mobilă conform ISO/DIN separă marfa de pasageri.
 • • L1 (Ampatament scurt)
 • • Lungime totală: 4.418 mm
 • Ε nălţime plafon: 1.844 mm
 • • Scaune: 5 locuri
 • • Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
 • • L2 (Ampatament lung)
 • • Lungime totală: 4.818 mm
 • • Înălţime plafon: 1.828 mm
 • • Scaune: 5 sau 7 locuri
 • • Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg

Transit Connect
Chiar şi modelul de bază prezintă o listă lungă de echipamente, tehnologii şi dotări standard.

 • • Uşă laterală pentru marfă
 • • Roată de rezervă
 • • Raft deasupra capului
 • • Radio My Connection
 • • Geamuri fumurii
 • • Închidere centralizată, electrică, a uşilor
 • • ESC
 • • Volan reglabil pe înălţime şi adâncime
 • • Perete despărţitor complet din oţel
Transit Connect ECOnetic
Dacă eficienţa maximă şi economisirea de combustibil sunt foarte importante, atunci acest model este echipat în mod standard cu o gamă largă de tehnologii ECOnetic.


Dotări cheie (în plus faţă de Transit Connect)
 • • Auto Start Stop
 • • Sistem activ cu obturator pentru grilă
 • • Sistem de management al bateriei
 • • Încărcare regenerativă inteligentă
 • • Dispozitiv de limitare a vitezei (110 km/h comutabil, standard, sau 100 km/h fix, opţional)
Transit Connect Trend
Acest model vă oferă mai mult confort, mai multe tehnologii şi caracteristici de stil avansate.

Dotări cheie (în plus faţă de ECOnetic)
 • • Scaun dublu, flexibil, pentru pasagerii din faţă
 • • Perete despărţitor prin care se poate încărca
 • • Parbriz încălzit Quickclear
 • • Capace de roată integrale
 • • Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă
 • • Faruri de ceaţă
 • • Torpedou care se încuie
 • • Aer condiţionat
 • • Bare de protecţie frontale de culoarea caroseriei
 • • Oglinzi laterale încălzite electric

Un model pentru fiecare afacere

Dacă vă interesează un anumit model, consultaţi ofertele noastre actuale.

Descărcaţi lista completă de preţuri (PDF)

Descărcaţi broşura noului Transit Connect

Fişierul în format PDF a fost creat pentru a vă permite să vizualizaţi şi să tipăriţi fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create iniţial. Adobe™ vă pune la dispoziţie o aplicaţie software gratuită (Acrobat Reader) care vă permite să lucraţi cu aceste fişiere. Dacă aţi instalat deja această aplicaţie pe computerul dumneavoastră, în mod normal o puteţi găsi la "Programe", în "Meniul Start". În caz contrar, accesaţi link-ul de mai jos pentru a o descărca.

Descarcă Acrobat Reader de pe situl adobe.com