Ford KA

NOUL FORD KA+


Nou. Economic. Spaţios.

Şi cu numeroase dotări practice, care fac condusul mai sigur, mai confortabil şi, desigur, distractiv.

Descoperă avantajele pe care Noul KA+ le aduce în viaţă ta şi bucură-te din plin de fiecare moment petrecut la volan.


Spatiu din belsug pentru toata lumea

Spaţiu din belsug pentru toată lumea

KA+ este o maşină compactă şi surprinzător de spaţioasă. Pe scaunele din spate pot încăpea cu uşurinţă trei pasageri, mulţumită unui spaţiu generos la nivelul umerilor. Avem veşti bune chiar şi pentru cei înalţi: se vor simţi mult mai confortabil - acum au suficient spaţiu pentru picioare.


Utilizează la maximum fiecare litru de combustibil

Noul KA+ este dotat cu un motor pe benzină Ti-VCT de 1,2 litri, energic şi prompt, disponibil în versiunile de 70 CP şi 85 CP. Indiferent pe care îl alegi, te vei bucura de costuri de întreţinere scăzute şi mulţumită consumului redus, de până la5 litri/100 km*.

*consum mixt, pentru versiunea 1.19L, 70 CP


Utilizează la maximum fiecare litru de combustibil

PRACTIC ŞI ELEGANT


Exteriorul compact al noului KA+ exprimă personalitatea maşinii, combinând utilitatea celor cinci uşi cu note de design, precum grila Ford distinctivă şi farurile expresive.


Exterior

Atragator, şi în miscare şi când e parcat

Atrăgător, şi în miscare şi când e parcat

Design modern, cu detalii de efect

Design modern, cu detalii de efect

Profil agil şi aerodinamic

Profil agil şi aerodinamic

Design de impact pentru jantele de aliaj

Design de impact pentru jantele de aliaj

Linii stilate şi fluide, din orice unghi

Linii stilate şi fluide, din orice unghi

Grilă îndrazneaţă, distinctivă

Grilă îndrazneaţă, distinctivă

 

Interior

MODERN, SPAŢIOS ŞI PRACTIC


Dispunând de un spaţiu interior generos, în Noul KA+ pot încăpea în mod confortabil cinci persoane. Spaţiul de deasupra capului şi cel din zona picioarelor pentru pasagerii din spate permit pasagerilor mai înalţi să stea comod. În portbagaj vei găsi, de asemenea, un spaţiu de depozitare util.

Detalii atent lucrate

Detalii atent lucrate

Interior spaţios şi aerisit

Interior spaţios şi aerisit

Conectivitate hands-free

Conectivitate hands-free

Suficient spaţiu pentru trei pasageri pe locurile din spate

Suficient spaţiu pentru trei pasageri pe locurile din spate

Simplu - dar în acelasi timp sofisticat

Simplu - dar în acelasi timp sofisticat

Habitaclu proiectat pentru tine

Habitaclu proiectat pentru tine

 

Jante

ADAUGĂ O NOTĂ PROPRIE


Ambele versiuni KA+, şi cel de 70 CP, şi cel de 85 CP, sunt echipate cu jante din oţel elegante, cu opţiune jante aliaj disponibilă pentru modelul cu 85 CP.

Janta din aliaj de 15

Janta din aliaj de 15", 5x2 spite

Capac roata de 15

Capac roată de 15"

Culori

ÎNSENINEAZĂ-ŢI ZIUA. LUMINEAZĂ-ŢI NOUL KA+


KA+ este disponibil în opt culori diferite, inclusiv trei culori metalice şi trei speciale, perlate.

Oxford White

Oxford White

Tuxedo Black (Perlată)

Tuxedo Black (Perlată)

Smoke Grey (Metalizată)

Smoke Grey (Metalizată)

Sparkling Gold (Perlată)

Sparkling Gold (Perlată)

Ingot Silver (Metalizată)

Ingot Silver (Metalizată)

Ruby Red (Perlată)

Ruby Red (Perlată)

Bright Yellow

Bright Yellow

Deep Impact Blue (Metalizată)

Deep Impact Blue (Metalizată)

 

CONDUCI CU MAI MULTĂ PLĂCERE


Uşor şi agil. Receptiv şi sigur. Noul KA+ se descurcă fantastic, indiferent de condiţiile de condus.


Oferă beneficii excelente, mulţumită unei serii de tehnologii inteligente, care transformă fiecare drum într-o călătorie uşoară şi distractivă şi care ajută la protejarea ta şi a pasagerilor cu care călătoreşti.


De la drumuri scurte prin oraş la deplasări mai lungi, noul KA+ aduce un plus de plăcere la fiecare călătorie.


Parcare uşoară în spaţii înguste

Parcare uşoară în spaţii înguste

Noul KA+ este suficient de compact şi de agil pentru a încăpea în locurile de parcare înguste din oraş, iar senzorii spate te vor ajuta să parchezi cu toată încrederea. Aceştia detectează momentul în care te afli prea aproape de un obiect şi te alertează vizual pe consola centrală, împreună cu un avertisment sonor. Parcare fără probleme şi fără să atingi nimic!


Călătorii mai relaxante

Noul KA+ este dotat cu limitator de viteză. Dotare opţională - tempomatul - poate fi folosit pentru a seta o viteză cu care te simţi confortabil, iar noul KA+ va menţine acea viteză fără a mai fi nevoie să ţii piciorul pe pedala de acceleraţie. Dacă doreşti să accelerezi sau să încetineşti, nu trebuie decât să acţionezi pedala de acceleraţie sau frână, ca de obicei, iar această acţiune va avea prioritate faţă de setarea tempomatului. Limitatorul de viteză este extrem de util pentru condusul în zone urbane, ajutându-te să menţii viteza legală, fiind uşor de ajustat pe măsură ce limita de viteză se schimbă.


Calatorii mai relaxante
Pornire din rampă mai uşoară

Pornire din rampă mai uşoară

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă foloseşte sistemul de frânare pentru a impiedica alunecarea în spate a noului KA+ atunci când porneşti din rampă. Dacă sistemul este activ, KA+ ramane pe loc timp de 2-3 secunde după eliberarea frânei. Acest lucru îţi oferă timp suficient pentru a muta piciorul pe pedala de acceleraţie, ajutându-te să porneşti mai uşor şi cu mai multă siguranţă în pante dificile, mai ales dacă ai alte maşini parcate în spate.Mentine controlul în permanenta

Menţine controlul în permanenţă

Controlul tracţiunii ajută la prevenirea alunecării roţii (sau a „supra-rotirii”) atunci când conduci pe suprafeţe alunecoase. Controlul tracţiunii este util în special atunci când trebuie să accelerezi din poziţie de staţionare, la viteză redusă sau când urci o pantă. Usurează condusul, ajutându-te să păstrezi controlul asupra noului KA+ pe drumuri cu gheaţă şi în condiţii de drum umed.


Manevrabilitate mai uşoară

Manevrabilitate mai uşoară

Sistemul de direcţie asistată electric (EPAS) se reglează automat pentru a permite virarea mai simplă şi mai uşoară atunci când parchezi şi pentru a oferi o direcţie mai fermă, pentru mai mult control, pe autostradă. Spre deosebire de servodirecţia convenţională (care funcţionează continuu şi consumă mai multă energie şi mai mult combustibil), sistemul nostru EPAS funcţionează numai atunci când este necesar, facilitând un consum redus de combustibil.


Vizibilitate excelenta atăt ziua, cat şi noaptea

Vizibilitate excelentă atăt ziua, cât şi noaptea

Mulţumită designului inteligent, noul KA+ este acum şi mai vizibil. Farurile de ceaţă includ şi luminile de zi, ajutându-te să ieşi în evidenţă indiferent dacă este zi sau noapte, ceaţă sau cer senin.

Lista de preţuri


Dacă te interesează un anumit model, consultă ofertele noastre actuale. Sau vizitează-ne pentru cele mai bune oferte disponibile.

Descarcă lista de preţuri pentru Ford Ka+
Broşura Ford Ka+

Fişierul în format PDF a fost creat pentru a-ţi permite să vizualizezi şi să tipăreşti fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create iniţial. Adobe™ îţi pune la dispoziţie o aplicaţie software gratuită (Acrobat Reader) care îţi permite să lucrezi cu aceste fişiere. Dacă ai instalat deja această aplicaţie pe computerul tău, în mod normal o poţi găsi la "Programe", în "Meniul Start". În caz contrar, acceseză link-ul de mai jos pentru a o descărca.

Descarcă Acrobat Reader de pe situl adobe.com