Ford Ecosport

NOUL FORD ECOSPORT


Noul Ford Ecosport este o maşină inteligentă, compactă pe dinafară, fiind în acelaşi timp un model spaţios şi bine echipat la interior.
Inteligentă pentru că o gamă de tehnologii remarcabile transformă fiecare călătorie într-una confortabilă şi agreabilă. 
Inteligentă pentru că motorul şi transmisiile de ultimă generaţie furnizează performanţe şi economie de combustibil impresionante.

EcoSport Titanium Kinetic Blue Exterior

O poziţie la volan foarte bună

Provocările zilnice din trafic - drumuri aglomerate, locuri de parcare şi străzi laterale înguste - sunt acum foarte uşor de evitat şi de depăşit. EcoSport face faţă fără probleme acestora. Această agilitate şi manevrabilitate este completată de o vizibilitate deosebită: o poziţie de condus ridicată, oferind o privelişte impresionantă asupra drumului şi lumii din jurul tau.


Ecosport - O îmbinare optimă între putere şi eficienţă

Motorul pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, este un produs al designului ingenios şi al ingineriei inteligente. De altfel, tehnologia revoluţionară furnizează puterea unui motor cu cilindree mare, oferind totodată economie îmbunătăţită: performanţa care a făcut ca EcoBoost să câştige prestigiosul premiu Motorul Internaţional al Anului pentru un număr record de patru ani consecutivi.

Ford 1.0-litre  EcoBoost Engine

Mergi mai departe


Noul EcoSport va ajunge, în curând, în România. Descoperă, printre primii, maşina care îţi aduce mai multă libertate la volan – la pachet cu:

• mai multa distracţie: poţi părăsi oricând asfaltul – ai o gardă la sol de 185 mm;

• mai mult control: asculţi muzică, suni şi preiei apeluri sau navighezi în aplicaţiile de pe smartphone – totul prin simple comenzi vocale, făcute cu ajutorul sistemului Ford SYNC cu AppLink; 

• mai mult spaţiu: ai loc de tot ce vrei şi poţi să le aşezi cum vrei - sistemul Ford Fold Flat îţi oferă un spaţiu complet plan, cu bancheta spate rabatabilă complet;

• mai multe beneficii: ai o eficienţă de excepţie, dar şi un motor agil - EcoBoost de 1 litru - premiat patru ani consecutivi ca Motorul Internaţional al Anului. 

• mai mult confort: designul contemporan, bazat pe funcţionalitate, are drept rezultat un interior ergonomic şi primitor.

Primii care au condus maşină ce duce libertatea mai departe au fost Chef Patrizia Paglieri şi talentatul pilot de raliu Simone Tempestini.

Intră pe mergimaideparte.ro, ca să-i vezi pe cei doi cum se abat de la drum pentru a trăi experienţe inedite, într-un show exclusiv online. 

Urmăreşte aventura celor doi, apoi creează-ţi propria călătorie şi poţi câştigă o experienţă VIP la volanul noului EcoSport, o cină în doi la restaurantul Patriziei şi o experienţă inedită la volan, alături de Simone. În plus, alţi cinci câştigători vor beneficia de invitaţii duble la finala Master Chef.

Dacă visezi să ajungi undeva, cu noul Ford EcoSport poţi merge mai departe.

Exterior

PROIECTAT PENTRU JUNGLA URBANĂ, CONSTRUIT PENTRU A EVADA DIN EA.


Designul îndrăzneţ, ultra-modern, forma robustă şi în acelaşi timp aerodinamică şi postura înălţată de condus se îmbină pentru a crea o prezenţă remarcabilă... oriunde te aventurezi.

EcoSport în culoarea Mars Red

EcoSport în culoarea Mars Red

EcoSport în culoarea Kinetic Blue

EcoSport în culoarea Kinetic Blue

EcoSport n culoarea Kinetic Blue

EcoSport în culoarea Kinetic Blue

Exterior EcoSport - vedere din spate

Exterior EcoSport - vedere din spate

Exterior EcoSport - vedere din fata

Exterior EcoSport - vedere din faţă


Interior


În interiorul noului EcoSport beneficiezi de mult spaţiu la nivelul capului, spaţiu pentru picioare şi brate pentru şofer, şi confort pentru până la patru pasageri. În plus, designul inteligent plasează toate dotările utile şi tehnologiile la îndemână.

Există, de asemenea, spaţii ingenioase de depozitare peste tot, inclusiv în torpedoul ce are şi rol de compartiment de răcire cu aer condiţionat.

Interior EcoSport - consola centrala

Interior EcoSport - consola centrală

Interior EcoSport

Interior Ecosport


Jante


Jantele din aliaj de 16" aduc un plus de design aspectului deosebit al EcoSport şi contribuie la calităţile sale dinamice (dotare standard pentru Titanium, opţională pentru Trend). Alegeti opţiunea de 17", iar efectul este şi mai mare.

Jante din aliaj de 16’’

Jante din aliaj de 16’’

Jante din aliaj de 17’’

Jante din aliaj de 17’’

Jante din otel de 16’’

Jante din oţel de 16’’


Culori


EcoSport este disponibil într-o varietate de culori deosebite.

Bright Yellow

Bright Yellow

Mars Red

Mars Red

Moondust Silver

Moondust Silver

Kinetic Blue

Kinetic Blue

Smoke Grey

Smoke Grey

Panther Black

Panther Black

Diamond White

Diamond White

Golden Bronze

Golden Bronze


TEHNOLOGII CARE VI SE POTRIVESC


Tehnologiile remarcabile Ford sunt create pentru a servi necesităţilor tale dintre cele mai diverse. Iar toate caracteristicile şi sistemele există pentru a te ţine conectat şi antrenat, precum şi pentru a-ţi face viaţa mai uşoară.

Searing Wheel Controls

Tehnologia avansată hands-free

Ford SYNC îţi permite să controlezi muzica şi să iniţiezi şi să preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe şi simple. Poţi utiliza comenzi vocale pentru a reda muzica de pe un dispozitiv USB, MP3/iPod® sau de pe un telefon compatibil cu Bluetooth®. În plus, sistemul redă chiar şi mesajele text pe care le primeşti. (Dotare opţională în întreaga gamă.)


*Marca şi siglele Bluetooth® sunt oferite şi deţinute de Bluetooth SIG Inc şi orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited şi de către companiile sale partenere se face în baza unei licenţe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor acestora.


Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Alege transmisia automată şi ai asigurat sistemul de asistenţă la pornirea din rampă, care împiedică temporar rularea înapoi a vehiculului. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-ţi mai mult timp şi control atunci când muţi piciorul de pe pedala de frână, pe cea de acceleraţie. Această tehnologie este, de asemenea, utilă atunci când opreşti şi porneşti autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.

 Asistenta la pornirea în rampă
Senzori spate pentru parcare

Senzori care facilitează parcarea cu spatele

Senzorii de parcare te ajută să determini distanţa dintre vehiculul tău şi orice fel de obstacol din spatele acestuia. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră, care se intensifică cu cât te apropii mai mult de obstacol.


Pilot automat

Drumuri mai puţin obositoare, călătorii mai economice

Pilotul automat te ajută să menţii maşina în limita de viteză prestabilită de tine, pentru a-ţi oferi un condus mai relaxat în timpul călătoriilor lungi, pe autostradă. Pe lângă minimizarea posibilităţii de a depăşi limita de viteză, sistemul te poate ajuta, de asemenea, să economiseşti combustibil. (Dotare opţională numai pentru Titanium.)


Lumini distinctive cu LED

Lumini cu LED

Luminile distinctive, de efect, cu LED, contribuie la aspectul atractiv al EcoSport, dând naştere unei prezenţe impunătoare şi uşor de recunoscut pe şosea.


Indicator pentru schimbarea treptei de viteza

Schimbări ale treptelor de viteză mai eficiente pentru consumul de combustibil

Un indicator luminos de pe panoul de bord îţi indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru eficienţă maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă şi la îndemână de a asigura deplasări cât mai economice.


Computer de bord

Informaţii esenţiale despre călătorie

Computerul de bord îţi oferă detalii şi informaţii utile în legătură cu distantă parcursa, consumul de combustibil, viteza şi temperatura din exterior. De asemenea, acesta precizează ce distanţă puteţi parcurge cu nivelul de combustibil rămas în rezervor.

Lista de preţuri


Dacă te interesează un anumit model, consultă ofertele noastre actuale. Sau vizitează-ne pentru cele mai bune oferte disponibile.

Descarcă lista de preţuri pentru Ford EcoSport
Descarcă lista de preţuri pentru Ford EcoSport S-line

Broşura Ford EcoSport

Fişierul în format PDF a fost creat pentru a-ţi permite să vizualizezi şi să tipăreşti fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create iniţial. Adobe™ îţi pune la dispoziţie o aplicaţie software gratuită (Acrobat Reader) care îţi permite să lucrezi cu aceste fişiere. Dacă ai instalat deja această aplicaţie pe computerul tău, în mod normal o poţi găsi la "Programe", în "Meniul Start". În caz contrar, acceseză link-ul de mai jos pentru a o descărca.

Descarcă Acrobat Reader de pe situl adobe.com