Ford C-Max

Descoperă noul FORD C-MAX


Descoperă noul C-MAX, maşina care face călătoriile mai uşoare pentru părinţi, iar aventurile mai frumoase pentru cei mici.

În plus, poţi beneficia de oferta specială de prelansare – 13.750€* pentru noul C-MAX Trend, Compact, 1,0l Ecoboost, 100CP.

Înscrie-te la test drive şi descoperă, în premieră, avantajele noului C-MAX.*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pentru Ford C-Max Trend Compact, 1.0 l EcoBoost, 100 CP la toţi dealerii Ford participanţi la promoţie. Pentru un autoturism în valoare de 61,685 lei (cu TVA), avans 3,084.25 lei (minim 5%), valoarea totală a creditului va fi de 58,600.75 lei pe 60 luni: rata anuală a dobânzii (fixă) 4.57%, comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 1,094.4 lei, valoarea totală plătibilă 65,662 lei, DAE 4.67%. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea opţională de viaţă și asigurarea CASCO. În cazul în care se optează pentru asigurarea (facultativă) de viaţă, rata lunară devine 1,185 lei.

NOILE FORD C-MAX & GRAND C-MAX


Noul Ford C-MAX este conceput să îţi uşureze fiecare călătorie. Noile C-MAX cu cinci locuri, Grand C-MAX cu cinci sau şapte locuri: indiferent pe care îl vei alege, te vei bucura de flexibilitate, utilitate şi eficienţă. Performanţa plină de satisfacţii, manevrabilitate sensibilă la comenzi şi o gamă largă de tehnologii remarcabile. Foarte posibil să fi găsit maşina perfectă pentru tine.      

C-MAX cu 5 locuri


NOUL C-MAX: SPAŢIU ŞI CONFORT PENTRU CINCI PERSOANE

O gamă largă de tehnologii avansate, care ajută la economisirea de timp şi efort, inteligent incorporate într-o maşină flexibilă şi spaţioasă pentru întreaga familie.
Disponibil cu sistem hands-free de deschidere şi închidere a hayonului printr-o simplă mişcare a piciorului pe sub bara de protecţie din spate: ideal pentru situaţiile în care ai mâinile ocupate.

Grand C-MAX cu 5 sau 7 locuri


NOUL GRAND C-MAX: SPAŢIU FLEXIBIL PENTRU CINCI SAU ŞAPTE PERSOANE

Dacă doreşti versatilitate maximă, nu trebuie să cauţi mai departe de flexibilul Grand C-MAX. Un culoar de trecere util îţi oferă acces facil la scaunele din spate, iar interiorul extrem de flexibil te ajută să profiţi la maximum de viaţa de familie.

Vei beneficia, de asemenea, de o listă lungă de caracteristici, sisteme şi tehnologii, toate concepute pentru a-ţi face viaţa mai uşoară. Tehnologia de asistenţă activă la parcare, de exemplu, te poate ajuta să parchezi în spaţii înguste, fără probleme şi fără să fie nevoie să iţi foloseşti mâinile.

Preţuri


Liste de preţuri şi broşuri.
Dacă te interesează un anumit model, consultă ofertele noastre actuale. Sau vizitează-ne pentru cele mai bune oferte disponibile.

Descarcă lista de preţuri a noului Ford C-MAX
Broşura Ford C-MAX
Broşura Accesorii

Descarcă lista de preţuri a Ford Grand C-MAX


Fişierul în format PDF a fost creat pentru a-ţi permite să vizualizezi şi să tipăreşti fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create iniţial. Adobe™ îţi pune la dispoziţie o aplicaţie software gratuită (Acrobat Reader) care îţi permite să lucrezi cu aceste fişiere. Dacă ai instalat deja această aplicaţie pe computerul tău, în mod normal o poţi găsi la "Programe", în "Meniul Start". În caz contrar, acceseză link-ul de mai jos pentru a o descărca.

Exterior


CĂLĂTOREŞTE FĂRĂ EFORT


Optimizată, sport, sofisticată: probabil nu chiar cuvintele pe care le-ai asocia de obicei cu o maşină de familie, însă noile C-MAX şi Grand C-MAX sunt concepute pentru a fi diferite.

Flexibilitatea, utilitatea şi eficienţa nu au arătat niciodată atât de bine.

Highslide JS
Exteriorul noului C-MAX
Highslide JS
Exteriorul noului C-MAX
Highslide JS
Exteriorul noului C-MAX
Highslide JS
Exteriorul noului Grand C-MAX
Highslide JS
Exteriorul noului Grand C-MAX

Interior


IA LOC ŞI… RELAXEAZĂ-TE


Loc deasupra capului, la nivelul picioarelor şi al coatelor. Beneficiezi de spaţiu din abundenţă în interiorul unui C-MAX sau al unui Grand C-MAX. Există, de asemenea, spaţiu suficient pentru toate lucrurile de care ai nevoie în călătoriile tale.

Aşa că, ia loc şi bucură-te de călătoria într-o cabină sofisticată, elegantă şi bine dotată, care îţi pune la îndemană în mod intuitiv caracteristici utile şi tehnologii remarcabile.

Highslide JS
Interiorul noului C-MAX
Highslide JS
Interiorul noului C-MAX

Experienţa la volan


Noile C-MAX şi Grand C-MAX sunt echipate cu numeroase tehnologii care au un singur scop: să îţi ofere o experienţă cât mai confortabilă şi sigură cu putinţă.
Descoperă, aşadar, o gamă largă de tehnologii remarcabile, simplu de utilizat sau care, pur şi simplu, lucrează pentru tine.

Un hayon care se deschide şi se închide automat

Hayonul cu deschidere hands-free este esenţial atunci când ai mâinile ocupate. Atât timp cât ai la tine tocul cheii KeyFree (în geantă sau în buzunar) nu trebuie decât să mişti piciorul sub bara de protecţie din spate a maşinii şi hayonul se va deschide şi se va închide automat.

Cea mai recentă tehnologie hands-free

Sistemul opţional Ford SYNC 2 cu comandă vocală şi ecran tactil color de 8” duce sistemul de informaţii şi divertisment la un nivel superior. Afişajul de înaltă rezoluţie îţi oferă control intuitiv asupra mai multor funcţii cheie, inclusiv telefon, sistem audio, climatizare şi, opţional, navigaţie, prin intermediul vocii sau al atingerii. Mulţumită tehnologiei Ford AppLink, poţi, de asemenea, să accesezi din mers aplicaţiile tale preferate de pe smartphone.

Parcare şi mai uşoară

Tehnologia de asistenţă activă la parcare te ajută să parchezi fără ajutorul mâinilor în locuri de parcare dispuse paralel, uşurându-ţi, de asemenea, parcarea şi în spaţii dispuse perpendicular (precum parcările cu mai multe etaje). Tehnologia poate detecta un spaţiu, controlând apoi direcţia în timp ce tu rulezi cu spatele pentru a ocupa locul. Sistemul de asistenţă la parcarea laterală te avertizează cu privire la orice obstacol, iar sistemul de asistenţă la iesirea din parcare este proiectat pentru a te ajuta să ieşi din cele mai înguste spaţii.

Tempomat care se poate adapta automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat adaptiv, alegi viteza cu care doreşti să te deplasezi, iar sistemul o va menţine constantă. Dacă senzorul RADAR incorporat detectează un vehicul în faţă, acesta va încetini maşina pentru a menţine o distanţă prestabilită. De îndată ce drumul din faţă este liber, sistemul va accelera până la viteza aleasă.

Scaune confortabile, flexibile, complet rabatabile

C-MAX poate transporta o familie de cinci persoane în condiţii de confort, având trei scaune individuale în spate, capabile să se rabateze complet, pentru a maximiza spaţiul disponibil. Noul Grand C-MAX cu şapte locuri îţi permite, de asemenea, să pliezi şi să glisezi scaunul din centru de pe al doilea rând sub scaunul din partea dreaptă. Această dispunere ingenioasă 2+2+2 îţi oferă posibilitatea de a crea un coridor de trecere pentru acces facil.

Acces facil, pretutindeni

Uşile din spate unice, glisante şi duble, facilitează urcarea şi coborârea pasagerilor în şi din maşină. Acest design inteligent previne, de asemenea, lovirea uşii, în spaţiile de parcare înguste.
Performanţa şi Eficienţa

PERFORMANŢA DE CARE TE VEI BUCURA LA MAXIMUM 
EFICIENŢA PE CARE O VEI APRECIA


Noile C-MAX şi Grand C-MAX îşi trag puterea dintr-o gamă de motoare avansate şi foarte eficiente. 
Benzină sau motorină? Tu alegi. Cu o gamă largă de capacităţi şi randamente de putere diferite, cu siguranţă vei găsi motorul care să răspundă perfect nevoilor tale.

Profiţi la maximum de motor

Motorul revoluţionar pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvoltă 125 CP şi prezintă un nivel de emisii de CO2 de numai 117 g/km pentru varianta Compact şi de 110 g/km pentru varianta Grand. Aceasta este puterea la care te-ai aştepta de la un motor obişnuit de 1,6 litri, însă cu un consum mai redus de combustibil şi un nivel al emisiilor de CO2 mai scăzut. Motorul internaţional al anului timp de trei ani consecutiv. 

Putere şi eficienţă fără compromis 
Motorul EcoBoost de 1,5 litri pe benzină este o nouă adăugire la gama EcoBoost. Motorul a fost redus în mod inteligent de la modelul EcoBoost de 1,6 litri, pentru a asigura un nivel mai redus al emisiilor şi o economie de combustibil mai mare… fără a compromite puterea şi manevrabilitatea. Disponibil în: variante de 150 CP cu transmisie automată şi cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteze sau de 182 CP cu transmisie automată.

O nouă opţiune de motor diesel

Motorul TDCi de 1,5 litri este un motor cu totul nou. Având la bază motorul TDCi de 1,6 litri, acesta dezvoltă aceeaşi putere la primul nivel din gamă, şi anume 95 CP, şi un nivel mai mare de putere, 120 CP (de la 115 CP). De asemenea, maximizează economia de combustibil şi minimizează emisiile. Acest motor este disponibil, în prezent, cu o transmisie manuală cu 6 trepte de viteză şi că varianta de 120 CP cu transmisie automată.

Putere diesel cu emisii reduse

Motorul diesel de 2,0 litri este, de asemenea, nou şi poate dezvolta 150 CP cu transmisie automată şi cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteze sau 170 CP cu transmisie automată.

Siguranţă şi Securitate

CEL MAI RIDICAT NIVEL DE SIGURANŢĂ


Te poţi baza pe un pachet complet de măsuri de siguranţă toate fiind concepute pentru a-ţi asigura protecţie maximă ţie şi pasagerilor tăi.


Premii Advanced pentru inovare în domeniul siguranţei

Noile C-MAX şi Grand C-MAX sunt echipate cu tehnologii care au primit în trecut premii Euro NCAP Advanced, cea mai înaltă distincţie oferită de prestigioasă organizaţie independentă din Europa pe probleme de siguranţă. Premiile recunosc doar cele mai avansate tehnologii pentru evitarea coliziunii, pentru coliziune şi post-coliziune disponibile într-o maşină şi includ sistemul Active City Stop, sistemul de asistenţă la păstrarea benzii şi sistemul de avertizare a şoferului.

*Acordat iniţial noului Ford Focus.

Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care îţi poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul tău. Dacă este cazul, poţi alege să întrerupi apelul său să discuţi personal, dacă este necesar. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii, precum coordonatele tale GPS, chiar şi atunci când ţi-ai pierdut cunoştinta.*

*Asistenţa de urgenţă Ford funcţionează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveţi la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci când un senzor care înregistrează o coliziune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de mesagerie şi Asistenţa de urgenţă nu sunt disponibile în toate limbile europene.

Oferă încredere chiar şi în condiţii dificile

Maşina este prevazută cu un sistem de Control Electronic al Stabilităţii (ESP), care include o serie de tehnologii concepute pentru a te ajuta să menţii controlul. Senzorii detectează orice schimbări bruşte de direcţie, frânare sau comportament al vehiculului care te-ar putea face să pierzi controlul, pentru ca apoi ESP să ajusteze precis viteza fiecărei roţi în parte, făcând maşina mai stabilă şi ajutând la prevenirea alunecării. Caracteristicile ESP includ asistenţa la pornirea în rampă, asistenţa la frânarea de urgenţă şi pre-activarea electronică a frânelor.

Sistemul de asistenţă pre-coliziune

Sistemul de asistenţă pre-coliziune detectează obiectele în mişcare indiferent de viteza cu care te deplasezi. În cazul în care sistemul determină că o coliziune este probabilă şi nu detectează nicio reacţie din partea ta, mai întâi emite semnale luminoase şi acustice, apoi acţionează frâna.