Pre-verificare I.T.P.

 

Pre-verificare I.T.P.


Ford Car Service

Un mod sigur de a preveni un refuz ITP


Dacă maşina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusă controlului anual I.T.P. care să certifice îndeplinirea normelor standard în vigoare privitoare la siguranţa traficului şi a mediului înconjurător. Unul din cele mai bune locuri pentru efectuarea acestei inspecţii obligatorii este Roadhill Automotive.

Ford Car Service

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – Autoturisme


Gratuită

Ford Car Service

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – Autoutilitare


Gratuită

Pre-verificarea ITP este gratuită doar pentru autovehiculele Ford şi reprezintă o inspecţie sumară (la nivel vizual şi mecanic) a autovehiculelor; eventualele reparaţii necesare în urma acesteia reprezintă servicii contra cost şi se comandă separat. Inspecţia ITP se face în service-uri autorizate în acest sens de Registrul Auto Român.

Avantajele pre-verificării Ford


Scapi de griji:

• Pre-verificarea I.T.P. este extrem de riguroasă din motive ce ţin de siguranţa traficului. Din această cauză, este foarte posibil ca rezultatul testului să indice nevoia efectuării unor reparaţii suplimentare.

• Cu Ford, poţi fi sigur că aceste reparaţii se vor realiza cu respectarea strictă a standardelor, de către tehnicieni instruiţi de Ford şi folosind piese originale Ford.

• Acest lucru certifică faptul că perioada de garanţie nu va fi afectată, putând ajuta totodată şi la păstrarea valorii maşinii în eventualitatea revinderii.


Ai informaţia la zi şi poţi să circuli din nou:

• În eventualitatea unor reparaţii suplimentare, vă vom informa de fiecare dată.

• Vă vom oferi preţuri competitive şi suma totală exactă, însoţită de un desfăşurător detaliat (în scris) cu prestaţiile efectuate şi sumele facturate. Acest lucru reprezintă un element din istoricul maşinii menit să liniştească orice viitor cumpărător.

• Dacă nu vă putem repara autoturismul în aceeaşi zi cu pre-verificarea I.T.P, vă vom oferi prompt o altă programare.

• Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea maşinii.