Noul Ford Eco Sport

 

AVENTURA TA ECOSPORT ÎNCEPE CU DOAR 750 LEI / LUNA*

Îţi doreşti o maşină eficientă şi inteligentă? Care să arate şi să se comporte ca un SUV, dar cu un plus de rafinament şi design? Şi care să îţi garanteze încredere la volan?


Fii gata să faci cunoştinţă cu noul model Ford EcoSport şi cu oferta specială de prelansare: poţi alege o rată lunară de la 750 de lei* – fără comision de administrare. Sună prea bine să fie adevarat?


Noul EcoSport a fost înzestrat cu cele mai avansate tehnologii Ford, pentru ca tu să conduci în deplină siguranţă şi maxim confort. Sistemul de Control Electronic al Stabilităţii, Controlul Tracţiunii şi Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri, Sistemul de Asistenţă la Pornirea din Rampă, airbagurile care te vor proteja din orice unghi, garda la sol înaltă – toate au fost create pentru ca tu să cucereşti atât terenul urban, cât şi pe cel mai puţin accesibil.


Noul EcoSport îmbină utilitatea cu inteligenţă şi tehnologiile de ultimă oră cu un aspect fluid şi elegant. Iar motorul EcoBoost 1,0, premiat în şase ani consecutivi ca Motorul Internaţional al Anului în categoria sa, te va ajuta să descoperi o nouă dimensiune a performanţei combinată cu eficienţa.


Poţi fii printre primii care se vor bucura de experienţa de la volanul noului EcoSport, profitând de oferta specială de prelansare: numai 13.600 Euro*, TVA inclus. În cadrul promoţiei de prelansare beneficiezi, fără costuri suplimentare, de dotările din pachetul Trend, pentru confortul şi siguranţa ta:


• Aer condiţionat automat (EATC);

• Sistem SYNC III cu Asistenţă pentru situaţii de urgenţă; sistemul include ecran de 6.5", 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan;

• Jante din aliaj de 16"

• Bare plafon negre.


Dă frâu liber spiritului de aventură şi fii printre primii care urcă la volanul noului EcoSport!


Vino în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive şi află rapid toate detaliile despre noul EcoSport şi promoţia de prelansare.


Termeni şi condiţii

Oferta financiară se adresează exclusiv persoanelor fizice şi este realizată de UniCredit Consumer Financing pentru modelul Ford EcoSport Trend 5 uşi, 1.0 EcoBoost 125 CP pachetul Trend inclus în valoare de 13.600 Euro (pret 61.200 Lei la un curs exemplificativ de 4,5 lei/1 euro, TVA inclus şi avans 21.037 lei (34,37%).

Valoarea totala estimativă a creditului Noul Ford EcoSport va fi de 40.163 Lei pe o perioada de 60 luni, astfel: rata anuală cu dobandă 4,57% (ROBOR la 3 luni + marja 3,52%), analiză dosar 0 lei, administrare lunară credit 0 Lei, rata lunară estimativă 750 lei, valoarea totală estimativă plătibilă a creditului 45.003 lei, DAE 4,67 %. Valoarea estimativă a ratei lunare de mai sus nu include asigurarea opţională de viaţă şi asigurarea CASCO.

Sumele prezentate anterior pot varia în funcţie, de cursul de schimb RON/EUR la data tranzacţiei şi/sau emiterii documentaţiei de finanţare. Preţul modelului este obţinut după includerea contravalorii sprijinului acordat de Ford România;

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opţionale, este supusă unor termene, respectiv condiţii şi este valabilă în limita stocului disponibil de vehicule, la dealerii autorizaţi. Consumul mixt măsurat în conformitate cu dispozitiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr. 715/2007): 5,2 l /100 km, emisii CO2 (g/km): 119, valoare măsurată în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie sunt disponibile în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive.

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 30.11.2017.