Ford Focus

FORD FOCUS - ACUM CU AVANTAJ CLIENT DE 4.700€* ŞI LIVRARE IMEDIATĂ


Dacă vrei o maşină care face ca fiecare minut petrecut la volan să fie cât mai confortabil, sigur şi plăcut cu putinţă, Focus poate fi alegerea ideală. Dotat cu tehnologii inovatoare şi design sofisticat, Ford Focus impresionează prin eleganţă, performanţă şi versatilitate.


Modelul din promoţie, Ford Focus 5 uşi 1.0 EcoBoost 100 CP, cutie manuală cu 5 trepte, are ca dotări standard:


• Motorul multi-premiat Ford EcoBoost

• Tehnologia Ford SYNC 3 cu comandă vocală şi ecran tactil de 8"

• Tehnologia inovatoare Active City Stop.

• Sisteme de siguranţă şi stabilitate: Sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), ABS (Sistem Anti-Blocare la Frânare), EBA (Asistenţă la Frânarea de Urgenţă), ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Sistem de asistenţă la urcarea în rampă), Sistem avansat de monitorizare a presiunii în pneuri;

• Sistem Ford My Key;

• Volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele.

• Dotări prietenoase cu mediul: Încărcare regenerativă inteligentă a bateriei, Active Grille Shutter şi Sistemul Ford ECOmode cu indicator de schimbare a vitezelor.


Pachetul Trend îţi aduce şi mai multe dotări, printre care:

• Radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, SYNC Gen 3 cu touchscreen color de 8", Blue Tooth şi Voice Control şi Sistem de asistenţă în caz de urgenţă (112)

• Aer condiţionat automat cu reglare separată stanga/dreapta

• Covoraşe de velur faţă şi spate cu logo Ford

• Consolă centrală cu cotieră

• Faruri de ceaţă


Vino acum în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive şi profită de ofertă!


Termeni şi condiţii

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Oferta: 1) este supusă unor termeni şi condiţii şi se va concretiza în reducerea preţului de listă al autoturismului cu valoarea afişată în termenii şi condiţiile campaniei, 2) este adresată exclusiv persoanelor fizice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 30.06.2018; 4) include TVA şi este rezultatul includerii cumulative a: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; ii) contravalorii suportului acordat de Ford România prin programul Ford ECOBONUS; iii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi in campanie.

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare celor menţionate mai sus. Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce priveşte modelele noi de autovehicule, WLTP va înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezintă procedura actuală de testare folosită acum.

Dat fiind că aceste noi condiţii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situaţiilor, mai mari decat valorile măsurate conform NEDC.

Având în vedere că anul 2018 este un an de tranziţie din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce priveşte emisiile de CO2 şi consumul de combustibil, având în vedere că valorile WLTP sunt transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit în această perioada de tranziţie. Aceste noi proceduri de măsurare a valorilor de emisii şi consum (NEDC CO2MPAS şi WLTP) influenţează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informaţii, contactaţi reţeaua noastră de dealeri autorizaţi Ford.

Valori precum consumul de combustibil şi/sau de curent electric sau distanţă maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS şi cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe măsura adaptării la procedurile de omologare în continuă evoluţie.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare te rugăm să consulţi www.rarom.ro, secţiunea dedicată acestei teme.