Anvelope de iarna cadou

 

FIESTA ÎNCEPE CU ANVELOPE DE IARNĂ CADOU

Indiferent de nevoile şi gusturile tale, Noul Ford Fiesta îţi oferă satisfacţie deplină. O maşină mică şi modernă, înzestrată cu cele mai noi sisteme şi caracteristici Ford şi un design care întoarce instantaneu toate privirile.


Fie că esti genul sportiv, elegant, activ sau pasionat de ultimele gadgeturi, vei găsi exact ce cauţi în gama de versiuni Fiesta, mai precis în variantele ST-Line, Vignale, Active şi Titanium.


Desi fiecare variantă are ceva unic, toate au ceva în comun: tehnologiile avansate Ford, menite să îţi ofere noi niveluri de confort, siguranţă şi plăcere de a conduce. Tocmai de aceea, condusul e o fiesta continuă şi provoacă dragoste la primul drive-test.


PROMOŢIA LUNII NOIEMBRIE

Iar toamna aceasta ai încă un motiv de entuziasm – indiferent de versiunea Fiesta pe care ţi-o doreşti, daca o achiziţionezi în perioada 1-30 noiembrie 2017 prin Creditul Ford oferit de Unicredit Consumer Financing, primeşti cadou setul de anvelope de iarnă.

Cum? Nimic mai simplu:


– Vino în orice showroom Ford;

– Alege-ţi Fiesta preferată şi optează pentru finanţare prin Creditul Ford;

– Vei primi anvelopele cu dimensiuni adecvate jantelor alese, la livrarea maşinii;


Pentru toate detaliile despre Promoţia Fiesta Anvelope şi procedura de acordare, consultă aici regulamentul promoţiei.


DESPRE CREDITUL FORD DE LA UNICREDIT CONSUMER FINANCING

Creditul Ford se oferă în lei şi are multiple avantaje:


– Aplici uşor, direct în showroom-urile Ford, oriunde în ţară;

– Beneficiezi de o perioadă de creditare de până la 5 ani;

– Dobandă unică de 5,99% (dobandă variabilă compusă din ROBOR la 3 luni, calculat la 20.09.2017 + 4,94% marja băncii);

– Avans mic:

   • 5% pentru valori de finanţare sub 10.000 EUR (calculat în lei la cursul BNR din ziua cererii);

   • 10% pentru valori de finanţare peste 10.000 EUR (calculat în lei la cursul BNR din ziua cererii);

– Asigurare CASCO opţională dacă valoarea finanţată este de până în 10.000 euro.


Nu mai sta pe gânduri! Vizitează-ne în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive şi află mai multe despre oferta de finanţare.


Pentru un avantaj suplimentar, poţi cumula promotia de creditare cu oferta specială Ford Fiesta – citeşte aici mai multe detalii.


Termeni şi condiţii

*Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor fizice.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit Ford achizitionat pentru cumpărarea unui autoturism Ford Fiesta în valoare de 10.750 Euro (preţ 48.375 Lei la un curs exemplificativ de [4,5] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 20.325 Lei (42%): valoarea totală estimativă a creditului va fi de 28.050 Lei pe o perioadă de 60 luni, astfel: dobânda de 5,99% (dobandă variabilă compusă din ROBOR la 3 luni, calculat la 20.09.2017 + 4,94% marja creditorului), comision analiză dosar 790 Lei, perceput doar în cazul aprobării creditului, comision administrare lunară credit 0 Lei, rate egale lunare în valoare estimativă de 600 Lei/lună, valoarea totală estimativă plătibilă a creditului 35.984 Lei, DAE 10,77 %. Valoarea estimativă a ratei lunare de mai sus include asigurarea de viaţă şi nu include asigurarea CASCO. Preţul autoturismului poate varia în funcţie de cursul valutar aplicat de către dealerul Ford la data tranzacţiei.